Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lóra

Forrás: Tv2 -
tanítvány baleset Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.

Dzsenifer lovasbalesete két nagy álmát is tönkretette. Sérülése miatt nem tudott a Nemzeti Lovas Színházban lovas szerepet vállalni, és emiatt nem jutott be Az ének iskolája tavalyi sorozatába sem. Most, hogy közelebb került egyik álmához, felbátorodott. A vasárnapi Az ének iskolájában látható, hogy tanára unszolására és a műsor kedvéért visszaült a lóra.

Forrás: Tv2

„Saját maga megnyugvása érdekében jó ötlet volt, hogy a lányom ismét lóra ült! Dzsenifer most úgy érzi, hogy leküzdötte félelmét. Most megnyugodott, végre le tudja zárni életének ezt a rossz fejezetét. Egy Pest közeli lovastanyán a legnagyobb és legszebb paripájára ült fel. Először csak megsimogatta, megnézte, barátkozott a gondolattal, majd felült rá. visszaült. A ló sem ellenkezett, azt csinálta, amit Dzsenifer akart. Bár nagyon sikeres volt az akció, maradt egy kis fenntartása. Még nem mondja, hogy ezentúl újból lovagolni fog, de az élet még hozhatja így is" - árulta el a tehetséges lány édesanyja.

Forrás: Tv2
Kifogott az olasz iskola Az ének iskolája olasz tanulójánhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kifogott-az-olasz-iskola-az-enek-iskolaja-olasz-tanulojan-luigin.htmlHihetetlen olasz temperamentummal van megáldva Luigi, Az ének iskolája kis versenyzője. A magyar édesanyával, olasz édesapával rendelkező kissrácon mégis kifogott az olasz oktatási rendszer. TV + Bulvár--Káposztafejek lettek a tanárokból Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kaposztafejeket-csinalt-a-tanarokbol-az-enek-iskolaja-tanuloja-juhasz-zsofi.htmlHihetetlen módon igyekeznek a tanárok és a diákok enyhíteni Az Ének iskolája által diktált feszített tempón, ami mellett nem lehet elhanyagolni a hagyományos iskolát sem. Juhos Zsófi elé tanára, Szulák Andrea a lehető legviccesebb módon varázsolta a tanári kart. Valószínűleg nem célzásnak szánta, de négy káposztafejhez hasonlította a közismert művészeket, önmagát is beleértve.TV + BulvárOrigoRosszul lett az izgalomtól Az ének iskolája versenyzőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-rosszul-lett-az-izgalomtol-az-enek-iskolaja-versenyzoje-nemeth-david.htmlAnnyira izgult a fellépés miatt Németh Dávid, hogy rosszul lett a színpadon. Szerencsére még előtte remekül elénekelte a dalát, de utána már nem bírta magát tartani. TV + BulvárOrigoAz ének iskolája: Letörölte Szulák a mosolyt tanítványa arcárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-az-enek-iskolaja-letorolte-szulak-a-mosolyt-tanitvanya-arcarol.htmlBejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját? TV + BulvárOrigoEgymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/bulvar/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. TV + BulvárOrigoAz ének iskolájában fura arcokkal és gesztusokkal segítik diákjaikat a tanárok http://www.life.hu/bulvar/20150416-hihetetlen-arcokkal-es-gesztusokkal-drukkolnak-diakjaiknak-a-kozismert-tanarok-az-enek-iskolajaban.htmlNemcsak a színfalak mögött tesznek meg mindent a tanárok, hogy diákjaik a lehető legjobban szerepeljenek az első nagy megméretésen. A tanári asztalnál is gesztikulálva biztatják a kis énekespalántákat, hogy véletlenül se felejtsék el a nagy lámpalázban, hogy mit kért tőlük a tanítójuk. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.