Ilyen hisztit még soha életedben nem láttál! Éden Barbara megmutatta, hogy is kell ezt csinálni

Forrás: Origo -
hiszti Éden Barbara Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éden Barbara még a fenekét is földhöz verte.. miközben üvöltözött... és a tehetetlenségtől még egy furcsa táncba is kezdett.

A Costa Ricán zajló taktikai reality-ben nem a nézők szavazatai, hanem a szereplők közt zajló napi történések, konfliktusok alakítják a végkifejletet: a hotel játékosai csábítanak, taktikáznak, szövetkeznek, így befolyásolva, ki maradhat és kinek kell mennie. A játék folyamán bármi megtörténhet, régi szereplők távoznak, újak érkeznek, alaposan felborítva a már kialakult érzelmeket és erőviszonyokat. Itt nem csupán az a cél, hogy valaki párra találjon, sokkal lényegesebb az, ki hogyan tudja a felépített stratégiáját véghez vinni és a többieket érzelmileg befolyásolni a saját győzelme érdekében. A Hotelbe 10 játékos költözik be, de már az első héten akadnak váratlan fordulatok, amelyek felkavarják a frissen kialakult párosok lelkivilágát. Az azonban biztos, hogy aki a pénteki párválasztó ceremónián pár nélkül marad, el kell hagyja az Éden Hotelt, mert a játékban csak párosok juthatnak tovább!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.