Kitálalt a modell: Cara Delevingne az édesanyja heroinfüggőségéről mesélt

Forrás: Northfoto -
heroin Cara Delevingne szenvedélybetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legismertebb modellje egy interjúban vallott arról a súlyos titokról, amit gyermekkora óta cipel magában. 

Cara Delevingne jómódú családban nőtt fel, a szüleivel lóversenyekre és különböző összejövetelekre járt, amit a brit modell elmondása szerint nem élvezett. Sosem lehetett ugyanis igazi gyermekkora: anyja heroinfüggősége merőben rányomta a bélyegét a lány mindennapjaira. Megváltoztatta őt emberként is.

Forrás: Northfoto

"Amikor egy szülő szenvedélybetegséggel küzd, az teljesen megrengeti gyermekének a világát. Minden értelemben. Annak a gyereknek túl gyorsan fel kell nőnie, neki kell érettnek és megfontoltnak lennie, betölteni azt a szerepet, amit a szülő szokott" - nyilatkozta a Vogue magazinnak Cara.

A modell azt is elárulta, mindennek ellenére nagyon szereti az édesanyját, aki még mindig keményen harcol azért, hogy ellen tudjon állni szenvedélyének.

Törőcsik Mari rosszul lett Pécsett – Orvosa az életéért aggódotthttp://www.life.hu/drlife/20150611-torocsik-mari-a-nemzeti-szinhaz-szinesznoje-rosszul-lett-a-poszton.htmlA vihar nagyon megviselte a színésznőt, aki a 15. Pécsi Országos Színházi Találkozón lett rosszul, orvosa nem engedte színpadra lépni. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huSokkoló! Először mutatkozott agyvérzése óta a hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/drlife/20150608-tim-curry-hollywoodi-szinesz-los-angelesben-a-2015-tony-dijatadon-vett-reszt-agyverzese-ota.htmlSzombat este Los Angelesben tartották az idei Tony-díjátadót, ahol a három évvel ezelőtt agyvérzést kapott Tim Curry is részt vett. A rajongók rá sem ismertek, az egykor oly népszerű színészre.Dr. LifeNorthfotoGondoltad volna? Nagyon egészségtelen a flip-flop papucshttp://www.life.hu/drlife/20150608-kutatasok-szerint-a-flip-flop-papucsok-nagyobb-kart-okoznak-a-labunknak-mint-a-magas-sarku-cipok.htmlDöbbenetes dologra derítettek fényt nemrég brit kutatók, akik szerint nemcsak a magas sarkú, hanem még a lapos, flip-flop papucs is veszélyezteti lábunk és gerincünk egészségét. Dr. LifeOrigoEzzel az új eszközzel rettentenek el mindenkit a szolihasználattólhttp://www.life.hu/drlife/20150620-sokkolo-kepekkel-harcolhatunk-a-szolariumok-ellen.htmlLeginkább a sokkoló, bőrrákos embereket ábrázoló képek tartják vissza a fiatal nőket attól, hogy szoláriumba járjanak, míg a szöveges figyelmeztetések nem igazán hatnak rájuk - derül ki egy friss kutatásából.Dr. Life--Sokkoló! Egy tampon miatt kellett amputálni a modell lábáthttp://www.life.hu/drlife/20150619-egy-tampon-okozta-toxikus-sokk-szindroma-miatt-kellett-amputalni-a-modell-labat.htmlLauren Wasser egy tampon miatt kapott toxikus sokk szindrómát, és így veszítette el bal lábát.Dr. LifeOrigoSenki sem akar pajzánkodni Harry herceggelhttp://www.life.hu/bulvar/20150620-voxpop-vlogoli-ki-mennyiert-pajzankodna-harry-herceggel.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy ki mennyiért lenne hajlandó pajzánkodni Harry herceggel. Meglepő válaszokat kapott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.