divatcég éneklés Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggasztó híresztelések keltek szárnyra a világhírű énekesnő háza tájáról: a legfrisebb pletykák ugyanis arról szólnak, Rihanna felhagy az énekléssel. 

Az utóbbi időben már csak botrányaitól és szerelmi életétől volt hangos a világsajtó, énekesnőként viszont keveset lehetett hallani Rihannáról. A pletykák szerint emiatt egyre több rajongója fordít neki hátat, a kiadója pedig nem igazán akaródzik kiadni a sztár 8. albumát.

Forrás: Northfoto

A Grazia Daily UK tudni véli, hogy Rihanna a történtek miatt úgy döntött, egy ideig inkább a divatszakmában próbálja ki magát. Ez nem is lenne meglepő, hiszen a fiatal sztár az elmúlt években igazi stílusikonná nőtte ki magát, többször szerepelt már nagy divatcégek kampányaiban is. Egyelőre nem tudni, mennyi igaz valójában a híresztelésekből, mi azonban nagyon sajnálnánk, ha Rihanna felhagyna az énekléssel.

Rihanna és Karim Benzema egy pár?

Ellentétes hírek keringenek a világban arról, hogy kivel is osztja meg hálószobáját a gyönyörű, barbadosi énekesnő. Úgy tudni, már nem Leo melegíti Rihanna ágyát. Lapértesülések szerint mostanra a Real Madrid támadója, Benzema, és a szépséges énekesnő alkotnak egy párt. Ráadásul már egy közös fotó is készült róluk. Íme!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.