Ez aztán a retró fotó! Felismered, ki van rajta?

Forrás: Instagram/ Antonio Banderas -
régi fotó Antonio Banderas szemüveg stílus retró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kép egészen pontosan 1988-ból származik, vagyis 27 évvel ezelőtt készült, amikor a fotón látható színész 28 éves volt.

Már kitaláltad, hogy kiről van szó? Ő bizony a szívtipró Antonio Banderas, akiről a kép alapján azt mondanánk, hogy jót tett neki a kor: sármosabb lett tőle. A 80-as évek stílusát tükröző szemüveget leszámítva, azért már itt sem néz ki rosszul a spanyol színész, aki 18 év házasság után vált el Melanie Griffith-től.

Forrás: Instagram/ Antonio Banderas

Antonio Banderas új barátnőjével romantikázott

A színész London belvárosában vásárolgatott barátnőjével, Nicol Kimpellel, majd ebédelni mentek. Nézd meg a fotókat itt!

Dietetikussal és sminkessel indul nyaralni a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20150701-dietetikussal-es-sminkes-indul-nyaralni-a-joban-rosszban-szinesznoje-nagy-adri.htmlKülföldön a sztároknál már bevett szokás, hogy még nyaralni sem indulnak el a tökéletes külsejükhöz nélkülözhetetlen szakembergárda nélkül. Kissé meglepődtünk, amikor kiderült a Jóban Rosszban színésznőjéről, Nagy Adriról, hogy ő is szépészeti szakemberekkel felszerelkezve indul el a Balatonra.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIlyen visszataszító képet nem láttunk még Robbie Williamsrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150703-ilyen-visszataszito-kepet-nem-lattunk-meg-robbie-williamsrol-amit-az-instagramjara-posztol.htmlRobbie Williams többször sokkolt már minket. Most ugyan nem ez volt a célja, mégis sikerült. TV + SztárokOrigoDétár Enikő üzent: "Hagyjanak nyugalmat mind a régi, mind az új család számára!"http://www.life.hu/sztarok/20150703-detar-eniko-szineszno-megszolalt-rekasi-karoly-szinesz-balesetevel-kapcsolatban-es-nyugalmat-kert.htmlA színésznő közösségi oldalán arra kérte a rajongókat és az újságírókat, ne zaklassák a családot Rékasi Károly állapota miatt.TV + Sztárok--Visszatér az RTL Klub képernyőjére Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20150702-visszater-az-rtl-klub-kepernyojere-szabo-zsofi.htmlA szőke műsorvezető hónapok óta nem volt képernyőn, máig az RTL Klub alkalmazottja. Elárulta: nemsokára újra látható lesz a tévében.TV + SztárokOrigoExkluzív! Fehér Balázs elárulta, mi van közte és Hien közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150702-feher-balazs-a-hiennel-valo-kapcsolatarol-meselt.htmlEgyre többet látni együtt a Carbonfools énekesét és Hient, akikről egy ideje már az a szóbeszéd járja, hogy egy párt alkotnak. Fehér Balázs most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoHiennel jár a magyar zongoravirtuózhttp://www.life.hu/sztarok/20150702-hien-a-megasztar-enekesnoje-peter-bence-magyar-zongoravirtuozzal-jar-egy-iskolaba-bostonba.htmlPéter Bence, akinek Michael Jackson-feldolgozása végigsöpört az interneten, elárulta, hogy éppen Hiennel jár - a bostoni egyetemre.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.