Nóci: "Újra levetkőznék a nyuszis magazinnak"

Forrás: noci.hu -
Playboy Czifra Noémi meztelen nyuszis magazin Nóci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesi babérokra törő Nóci nem fél a tükörbe nézni, és ha a nyuszis magazin felkérné, újra kendőzetlenül megmutatná magát.

Nóci, aki nemrég visszatért eredeti szakmájához, és egy dallal rukkolt elő, újra elkezdené építeni a karrierjét, ebbe pedig az is beleférne, hogy újra vetkőzzön – írja a Story.

Forrás: noci.hu

„Nem kell találgatni, hogy eszem-e rendesen, mert igenis elégedett vagyok a tükörképemmel. Olyannyira, hogy még azon is elgondolkodtam, hogy újra levetkőznék a nyuszis magazinnak. 2007-ben, a kisfiam születése után szerepeltem, de most negyvenen felül is büszkén megmutatnám a testemet az országnak" – mondta Nóci, aki még a plasztikai műtétet is bevállalna, hogy rendbe tegye magát.

Forrás: Facebook/TV2 Aktív

„Annyi cikkben és kommentben bántottak már amiatt, hogy beesett és nyúzott az arcom, hogy elgondolkoztam azon, hogy felkeresek egy plasztikai sebészt" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.