Zaklatták Sarka Katáékat - Megpróbálták molesztálni őket

Sarka Kata fesztivál szépségkirálynő testőr Hajdú Péter zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Katát, Kulcsár Edinát és Kiss Daniellát testőr kísérte a hétvégén a Balaton Soundon. Az is kiderült, miért volt szükségük erre a lányoknak.

Hajdú Péter és Sarka Kata semmit nem bíztak a véletlenre, és testőrökkel óvták a szépségkirálynőket, akárcsak a hollywoodi sztárokat.

"Az a helyzet, amikor jöttünk be, volt sok bátor vállalkozó férfi, aki megpróbálta molesztálni őket, ezért van egy fiatalember, aki kíséri a lányokat – nyilatkozta Hajdú Péter.

„Ilyenkor én szoktam megbeszélni a testőrrel, hogy mi az, amit lehet hagyni, meddig lehet elmenni a rajongóknak, van egy biztonsági jelszó, amiből ő tudja, mikor kell közbelépnie" – magyarázta Kata.

Fenyő Iván: „Ma már a rám mosolygó csajok nem kötnek ki az ágyamban"http://www.life.hu/sztarok/20150713-fenyo-ivan-szinesz-parkapcsolatrol-szerelemrol-tanitasrol-spiritualitasrol-vallott-nagy-interjuban.htmlFenyő Ivánnal, mióta spirituális útra lépett, nagyot fordult a világ. Előadásokat tart, meditál, jógázik. Öröm volt hallgatni, hogyan hangolja össze a sztárságot a visszavonultsággal, sőt az is kiderült, vágyna már egy társra, akit vitorlás hajóval vinne el a tengerre.TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita Julia Roberts nyomdokaiba lépetthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-debreczeni-zita-modell-julia-roberts-vilaghiru-szineszno-arnyekaban-jart-olaszorszagban.htmlOlaszországban kalandozik a szép modell, aki az Ízek, imák, szerelmek című film kultikus helyeire is ellátogatott és Julia Robertsként pózolt.TV + Sztárok--Elhagyta az országot Puzsér Róberthttp://www.life.hu/sztarok/20150709-puzser-robert-kritikus-nekivag-egy-kemeny-zarandokutnak-az-el-caminonak-spanyolorszagbam.htmlA kritikus nem mindennapi zarándokútra indult, hogy lelkét és testét is megtisztítsa.TV + Sztárok--Depressziós lett a pornós múltú Éden Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20150713-depresszios-lett-a-pornos-multu-eden-barbi.htmlNem csak dumált, hanem tényleg felhagyott a felnőttfilmezéssel az Éden Hotel női győztese, Gere Barbi.TV + SztárokOrigoTovább nyomja a luxusgombot Gáspár Evelin: Porschével ment shoppingolnihttp://www.life.hu/sztarok/20150712-gaspar-evelin-ujabb-luxushuzasa-porscheval-ment-shoppingolni.htmlAzt már eddig is tudtuk, hogy Gáspár Győző nagyobbik leánya imádja a méregdrága álomautókat, arról azonban megfeledkeztünk, hogy a celeblány vásárolni is szeret. Nos, most mindkettőre egyszerre figyelmeztet!TV + Sztárok--A szülinap, amire minden nő vágyik - Sofia Vergarának grillezett a földkerekség legjobb testű férfiújahttp://www.life.hu/sztarok/20150712-sofia-vergara-szulinapjan-joe-manganiello-sutott-hust.htmlSzülinap a tökéletes testű férfival, aki ráadásul elég jóképű is. Hatalmas torta, csók és sütögetés - ez ám a szülinap!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.