Bujtor István özvegye az emlékek miatt kerüli a Balatont

özvegy vitorlázás Tihanyi Szabadtéri Játékok emlék Balaton Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen gyógyulnak a sebek Bujtor István halála után. A színészlegenda hat évvel ezelőtt hunyt el, felesége azonban még most is kerüli a legszebb közös emlékeket idéző Balatont.

Bujtor Judit férje halála óta nem is fürdött a Balatonban, ami a kedvenc helyük volt egykori férjével. A színész, aki a vitorlázás szerelmese volt, egyszerűen imádta a magyar tengert.„Maga a Balaton nem túl kellemes emlék. Amióta István elment, nem mentem bele a vízbe, és még hajón sem ültem. Ez örökre így marad, mert ez a fejezet számomra lezárult" – nyilatkozta a Borsnak Judit.

Bujtor István özvegye férje emlékét a Tihanyi Szabadtéri Játékok gondozásával ápolja. Telt házas előadásokkal működteti a Balaton legszebb színpadát, amelybe egykor férje fogott bele. „Sajnos hat éve, amióta a férjem nincs velem, egyedül csinálom a Tihanyi Szabadtéri Játékokat... Büszke vagyok rá, hogy méltó módon emlékezhetünk a férjemre, és hogy ilyen sokan ápoljuk az emlékét" – mondta a lapnak Judit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.