Baukó Éva intim helyzetbe keveredett Varga Viktorral

Forrás: Instagram/Baukó Éva -
öltöző Ezek megőrültek! (vetélkedő) intim Tilla Majka Varga Viktor Baukó Éva énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes és az egykori valóságshow hősnő egy szobában, ledér öltözetben szelfizett. Vajon mi van a két híresség között?

Valószínűleg Éva és Viktor egy közös projekt miatt készülődött egymás társaságában, egy öltözőben.

Forrás: Instagram/Baukó Éva

Mi arra tippelünk, hogy az Ezek megőrültek újabb epizódjaiba borzolják majd a nézők kedélyit. Az újra induló őrült vetélkedőt Majka és Tilla vezeti.

Író lett ÉNB Laliból - ha már az éneklés nem jött össze http://www.life.hu/sztarok/20150715-lalibol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjabol-iro-lett-es-megjelent-elso-konyve.htmlAz RTL Klub sorozatának bohókás szereplője fogta magát és papírra vetette az albérletkeresés csínját-bínját.TV + Sztárok--Szabó Zsófi és Som-Balogh Edina olyat tettek, amit még soha: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20150715-szabo-zsofi-szineszno-es-som-balogh-edina-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-gyermekotthonban-jartak.htmlA két színésznő egy gyermekotthon lakóihoz látogatott el, hogy közösen készítsenek meggymag párnákat.TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét álomutazásra indulthttp://www.life.hu/sztarok/20150715-bodi-sylvi-modell-ismet-alomutazasra-indult-es-sri-lankara-utazott-szorfozni.htmlA szépséges modell Sri Lankáról jelentkezett be, ahol megkezdte újabb szörfös kalandozását.TV + Sztárok--Író lett ÉNB Laliból - ha már az éneklés nem jött össze http://www.life.hu/sztarok/20150715-lalibol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjabol-iro-lett-es-megjelent-elso-konyve.htmlAz RTL Klub sorozatának bohókás szereplője fogta magát és papírra vetette az albérletkeresés csínját-bínját.TV + Sztárok--Ejha! Tengermély dekoltázst villantott Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20150715-kiszel-tunde-mely-dekoltazst-villantott.htmlPár hete még Rodoszon nyaralt lányával, tegnap már a Balcsiról üzent a művésznő. A nagy melegben napszemüvegre és mély dekoltázsra szavaz a híresség, aki a Balaton partjáról küldött Instgram fotót rajongóinak.TV + Sztárok--Józan László: "Félelmetes magamat női sminkben látni"http://www.life.hu/sztarok/20150714-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-felelmetes-noi-sminkben-az-orult-nok-ketrece-cimu.htmlA Barátok közt Tóbiása, Az Őrült Nők ketrece című darabban egy transzvesztitát alakít, és most egy zseniális fotón mutatta meg, milyen, amikor egy szexi pasit nőnek maszkíroznak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.