Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságát

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
X-Faktor személyazonosság Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. 

Az interneten egy idegen az X-Faktoros Tóth Andiként mutatkozott be, és az énekesnő nevében hozott létre egy új közösségi oldalt. És ez még nem volt elég: férfirajongókkal levelezett és flörtölt is velük.

"Hónapok óta létezik az az oldal, de csak pár hete szereztem róla tudomást. Egy koncert után odajött hozzám egy ismeretlen srác, kedélyesen beszélgetett velem, mintha már ezer éve ismerne. Mondta, hogy már sok levelet váltottunk. Nem is értettem" – mesélte feldúltan Andi a Borsnak.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Az utóbbi hetekben felgyorsultak az események, két-három fiú is rám írt a hivatalos oldalamon, hogy ott folytassuk a beszélgetést, amit máshol elkezdtünk. Volt, akinek a családomról mesélt, kitalált sztorikat, másnak a hétköznapjaimról, és így tovább. Az volt az első gondolatom: csak nehogy intim helyzetbe keveredjen velük, vagy olyan témáról beszélgessen, amely nekem nem fér bele. Az egyik srác aztán megerősítette ezt a félelmemet. A lány elhívta sétálni, csak még nem találtak megfelelő időpontot. Ijesztő, hogy ilyen történik, és idegesítő, hogy a nevemben flörtölget valaki, a rossz híremet keltve" – folytatta az énekesnő, akinek már csak azért sem elfogadható az efféle levelezgetés, mert fél éve boldog párkapcsolatban él a Spoon fiúcsapatából megismert Pe­tivel.

Az oldal üzemeltetőjénél azonnal feljelentést tett. Jelenleg már nem létezik az oldal, de ha újra megjelenik, komolyabb lépéseket ígért az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.