Így shoppingol Demi Moore a lányaival

Forrás: AFP/Andy Kropa -
medence vásárlás ház otthon halott hulla család Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore néhány nappal ezelőtt egy hullát talált otthon a saját medencéjében, de úgy tűnik, már kiheverte ezt a sokkot: a lányaival látták őt shoppingolni. 

A Demi Moore házában tartott medencés parti után két nappal találták meg azt a holttestet, akiről egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 21 éves férfi. A színésznő a buli idején nem tartózkodott otthon, sőt a városban sem, így amikor értesült a szörnyű tragédiáról, sokkot kapott, és napokig haza sem akart utazni. Néhány nap elteltével azonban úgy tűnik, nyoma sincs a rémületnek, legutóbb lányaival látták őt shoppingolni. És habár a színésznő teste most, 52 évesen is tökéletes, az arcán - botox ide, ráncfelvarrás oda - azért meglátszik a kor... Vagy talán csak az elmúlt napok eseményei voltak rá ilyen hatással? Az árulkodó képeket ITT nézheted meg.

Demi Moore, A&E, 2011 Forrás: AFP/Andy Kropa

Nézd meg, milyen dögösek bikiniben Demi Moore és Bruce Willis lányai. Kattints IDE a képekért.
Botrány! Ellopták Tóth Andi személyazonosságáthttp://www.life.hu/sztarok/20150721-botrany-elloptak-az-x-faktor-toth-andi-szemelyazonossagat.htmlAz egykori X-Faktoros Tóth Andi nagyon megijedt, amikor kiderült: ellopták a személyazonosságát. TV + SztárokOrigoA nagyszerű David Hasselhoff ma 63 éves - íme, a legdurvább képeink rólahttp://www.life.hu/sztarok/20150717-undorito-amit-kate-hudson-csinalt-nem-a-nagyszeru-david-hasselhoff-ma-63-eves-kedvenc-kepeinka.htmlMég van, aki nem tudja, hogy milyen csodálatos napra is ébredt ma reggel? Ma van a nagyszerű, fantasztikus David Hasselhoff 63. születésnapja. Gratulálunk!TV + Sztárok--Überciki! Fellépés közben esett ki az énekesnő tisztasági betétje http://www.life.hu/sztarok/20150717-uberciki-fellepes-kozben-esett-ki-az-enekesno-tisztasagi-betete.htmlMegannyi baki, kínos helyzet, ami annak, akivel megtörténik, bizonyára borzalmas, mi viszont általában jót kuncogunk rajtuk. Íme, a legújabb.TV + SztárokOrigoÍgy nyal Aleska és Baukó Éva - ki csinálja jobban?http://www.life.hu/sztarok/20150717-igy-nyal-fagylaltot-aleska-es-bauko-eva-ki-csinalja-jobban.htmlAleska és Baukó Éva sem a prüdériájukról híresek. Most azonban visszafogták magukat és megmutatták, milyen jó barátok is valójában. TV + SztárokOrigoIdegileg összeomlott Éden Nóri http://www.life.hu/sztarok/20150716-idegileg-osszeomlott-eden-nori-az-eden-hotel-jatekosa-akivel-gabor-eroszakoskodott.htmlAhogy tegnap megírtuk, Éden Nóri beperelte a TV2-t, most elmondta azt is, mit gondol a hotelben történekről. TV + Sztárok--Cicivillantós fotót posztolt Tóth Gabi - így vészeli át a nagy hőségethttp://www.life.hu/sztarok/20150705-cicivillantos-fotot-posztolt-toth-gabi-igy-veszeli-at-a-nagy-hoseget.htmlTóth Gabi sokszor villantott már hatalmas dekoltást - és ezúttal vizes hajjal is megspékelte a látványt.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.