Életveszélyben volt Charlize Theron - Gyilkos cápákkal úszott

Forrás: AFP/Jason Kempin -
úszás cápaharapás Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég sokkoló dolgokról mesélt a gyönyörű színésznő egy cápatámadás kapcsán. 

Pár nappal ezelőtt egy szörfverseny közben támadt az egyik versenyzőre, Mick Fanningre egy cápa. Az eset kapcsán a gyönyörű színésznő is elmesélte, épp arról a helyről neki is vannak cápákkal kapcsolatos emlékei...

Forrás: AFP/Jason Kempin

Charlize Theron a dél-afrikai Jeffreys-öbölben sokszor úszkált gyermekkorában, és elmesélte, az a hely arról is ismert, hogy hemzsegnek ott a cápák. Épp az itteni szörfversenyen történt az idei támadás is, így a színésznőből előtörtek az emlékek. Elmondta, kislányként sokszor hallotta a vízimentők sípját, amivel azt jelezték, hogy cápatámadás várható, és minndenkinek azonnal ki kell jönnie a vízből. De Charlize hozzátette, a cápák nem tartották őket vissza attól, hogy imádják azt a környéket, így amint elúsztak a fenevadak, visszamentek pancsolni a habokba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.