Kit érdekel a stílus? Paradicsomban fetreng Blake Lively

Forrás: Instagram/Blakelively -
paradicsom Spanyolország Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvec stíluskirálynőnk ezúttal nem azért került a középpontba, mert ismét valami eszméletlenül gyönyörű ruhát választott. Épp ellenkezőleg...

Blake imád paradicsomban fetrengeni, és ezt be is bizonyítja: a hétvégén elhalmozta képmegosztó oldalát efféle fotókkal.

Forrás: Instagram/Blakelively

A színésznő új, All I See Is You című filmjét forgatja Barcelonában, ahol minden évben megredezik a paradicsomfesztivált. Nem tudni, hogy ez a film egyik jelenete lesz, netán Blake jókedvében vett részt a buliban, mindenesetre azt tudjuk: ő tényleg megmártózott a paradicsomban.

Forrás:Instagram/Blakelively

A konyha ördöge - Nem járok vissza az átalakított éttermekbehttp://www.life.hu/sztarok/20150731-bereznay-tamas-nem-jarok-vissza-az-atalakitott-ettermekbe.htmlÖn kíváncsi lenne, hogy A konyha ördöge, Bereznay Tamás által átalakított éttermek vajon megfogadták-e a sztárséf tanácsait? Mi igen, de az meglepett, hogy Bereznay nem tartja a kapcsolatot a legtöbb, megmentett vendéglátó egységgel.TV + SztárokOrigoTörőcsik Marit váratlanuk érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollegái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész és családja is tiokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJó lenne tudni, miért is szelfizett Hugh Jackman Ricky Martinnal!http://www.life.hu/sztarok/20150802-hugh-jackman-ricky-martinnal-szelfizett.htmlHugh Jackman rákattant a szelfizésre. Legutóbb egy kígyóval pózolt, most pedig Ricky Martinnal fotózkodik. TV + SztárokOrigoÉletveszélyes kalandra vállalkozott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20150802-bodi-sylvi-modell-eletveszelyes-kalandra-vallalkozott-egy-kis-adrenalinfroccs-remenyeben.htmlA modell ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és mosolyogva tűrte, hogy próbára tegyék az idegeit és a bátorságát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huFelismered, melyik 90-es évekbeli sorozat sztárjai pózolnak a képen?http://www.life.hu/sztarok/20150801-lucy-lawless-es-renee-o-connor-a-xena-a-harcos-hercegno-sorozat-sztarjai-igy-neznek-ki-ma.htmlKi ne emlékezne a 90-es évek sikersorozatára, a Xéna, a harcos hercegnőre? Az alkotás két főszereplője most újra összeállt, igaz, csak egy kép erejéig. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, mitől tört rá a frász Károly hercegre és Kamillárahttp://www.life.hu/sztarok/20150801-karoly-hercegre-es-kamillara-egy-sas.htmlEgy uralkodó már megszokhatta, hogy minden bokorból veszély leselkedhet rá, szinte bármikor merénylet áldozatává válhat. Arra azonban, ami Károly herceggel és hitvesével, Kamillával történt, senki sem volt felkészülve. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.