szerelem Zimány Linda Kedves Ferenc Hajdú Péter kapcsolat botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a kedélyek, és továbbra is önti magából az internet a különböző véleményeket Zimány Linda és Kedves Ferenc kapcsolatáról. Sokan támadják őket, azonban vannak olyanok is, akik védelmükbe vették a párt.

Bombaként robbant a hír, hogy Zimány Linda a milliomos üzletemberrel jár. Az elmúlt napokban több hazai sztár is keményen savazta a glammodellt, és sokan nem rejtették véka alá véleményüket a párral kapcsolatban. A Frizbi műsorvezetője, Hajdú Péter a hivatalos Facebook-oldalán leírta a véleményét a történtekkel kapcsolatban, és megvédte a párt.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Látom, olvasom, hogy sokan milyen jól szórakoznak Zimány Linda és Kedves Ferenc új kapcsolatán. Egy rövid történetet megosztok veletek: pár évvel ezelőtt a Frizbiben segítséget kért egy tüneményes házaspár, akik szívbeteg kisfiuknak gyűjtöttek steril szobára. Az interjút követően elsőként Kedves Feri hívott, hogy könnyes szemmel nézte végig az interjút, és kifizeti a teljes összeget. Ezt követően még hónapokig támogatta a családot! Szóval, én kedvelem Kedves Ferit, és drukkolok nekik!" - írta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.