Gáspár Győző valóságshow showman Győzike Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a TV2-nek, sem az RTL Klubnak nem kell Gáspár Győző, új karriert épít az egykori valóságshow-hős.
Forrás: BorsOnline

Győzike újra haknizásra adta a fejét, éneklést és műsorvezetést is vállal, sőt hamarosan chippendale-show-k szervezésébe is belekezd. A szolgáltatásait borsos áron kínálja: egy egyórás fellépésnek 250 ezer forint az ára, aki pedig mű­sorvezetésre kéri fel, annak 300 és 400 ezer forint közötti összeget kell fizetnie neki alkalmanként, a chippandale-fiúkat is nagyjából ennyiért viszi majd.

"Már fél éve, hogy bele­kezdtem ebbe a biz­niszbe, és szerencsére nagyon jól megy. Amióta ezt csinálom, például már több szépségversenyt is levezényeltem. Szerintem a ValóVilág alatt sikerült bebizonyítanom, hogy igenis jó műsor­ve­ze­tő vagyok. Olyannyira keresett letttem, hogy decemberig teljesen be vagyok táblázva. Szep­tem­bertől pedig kiegé­szítem a kínálatot egy kis chippendale-lel. Persze mindenkit megnyugtatok, nem én fogok vetkőzni. Úgy vettem észre amúgy, hogy a környéken elég sok az egyedülálló aszszony, akinek a hétvégéit fel lehetne dobni egy kis vetkőzőshow-val, társ­kereséssel." – magyarázta Győző a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.