Orlando Bloom visszatér a fedélzetre

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain -
film A Karib-tenger kalózai Orlando Bloom A Karib-tenger kalózai 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkönnyebbülhetnek a rajongók, ugyanis a Disney megerősítette, hogy Orlando Bloom is szerepelni fog a A Karib-tenger kalózai soron következő 5. részében.

Idén februárban, Ausztráliában kezdődött meg A Karib-tenger kalózai ötödik részének a forgatása. A Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales címú filmet 2017. július hetedikén mutatják majd be a mozikban.

A korábbi epizódokból több ismert karakter is visszatér a filmvászonra, többek között Geoffrey Rush, Kevin R. McNally, Stephen Graham és - a Daily Mail információi szerint - Orlando Bloom is, a sármos Will Turner szerepében.

Forrás: AFP/Pascal Le Segretain

Kiss Ramóna és Nyári Dia kócosan is imádnivalókhttp://www.life.hu/sztarok/20150816-kiss-ramona-es-nyari-dia-szexi-kocos-kozos-kepet-posztolt-facebookra.htmlA Barátok közt két dögös sztárja a hétvégén a Balatonon csapatta, a rajongók legnagyobb örömére pedig egy őrülten szexi pillanatot is megörökítettek.TV + SztárokRTLKLUBBaukó Éva megtapizta Cristofelthttp://www.life.hu/sztarok/20150628-bauko-eva-megtapizta-cristofelt-facebook-poszt.htmlVajon mi történik a két egykori villalakó között?TV + Sztárok--Liptai Claudia megbotránkoztatta rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20150815-liptai-klaudia-neccharisnyas-kepet-posztolt-facebook-oldalara.htmlGyöngyörű és boldog - Liptai Claudia legutóbbi, közösségi oldalára posztolt képétől ámulunk és bámulunk.TV + SztárokOrigoTóth Gabi elég mély dekoltázst posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20150628-toth-gabi-enekesno-mely-dekoltazst-posztolt-instagramra.htmlCowboykalap és hatalmas dekoltázs – a vadóc énekesnő igencsak kitett magáért a hétvégén.TV + Sztárok--Csupasz popsival pózolt Nagy Adri?http://www.life.hu/sztarok/20150614-nagy-adri-a-megasztarbol-csupasz-popsival-pozol.htmlJól látnak szemeink? Nagy Adri valóban csupasz popóval pózolós fotót posztolt?TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMilliókat csalt ki nyugdíjasoktól a híres énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20150523-severino-seeger-a-nemet-megasztar-nyertese-nyugdijasoktol-csalt-ki-penzt.htmlA legnagyobb német tehetségkutató, a DSDS legújabb nyerteséről, Severino Seegerről egy sötét titok látott napvilágot. Kiderült: az énekes egy pofátlan csaló.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.