150 milliós házba költözött Szinetár Dóra és Makranczi Zalán?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság Makranczi Zalán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Dóra szüleinél tervezett összeköltözni a friss házaspár. Lapinformációk szerint ez mára meg is történt.

Legalább 150 milliót érő házban hajthatja álomra fejét friss házasként Szinetár Dóra, aki újdonsült férjével, Makranczi Zalánnal egy hatalmas harmadik kerületi, többgenerációs ingatlanba költözött - tájékoztat a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Ahogy azt korábban eltervezték, a színészpár Dóra szüleivel költözött össze. Az 1623 négyzetméter, vagyis 451,2 négyszögöl területű telekre háromlakásos épületet húztak fel, úgy tudni, Dóra nagyfia is saját lakrészt kapott.

"Az egész nyarunk képlékeny az építkezés miatt" - mesélte korábban Szinetár Dóra. "Olyan házat tudtunk venni, amelynek geotermikus fűtése van, tehát nem használunk földgázt, hanem földhővel fűtünk majd. Hasznosítjuk a napenergiát is, illetve csinálunk biokertet" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

A lap megszerezte a terület tulajdoni lapját, amelyből kiderült: az ingatlannak több mint a fele a Szinetár szülőké, Szinetár Miklósé és Hámori Ildikóé, a maradék rész pedig Dóra tulajdona. A megkérdezett szakértő szerint azon a környékén különösen értékesek az ingatlanok. Az ingatlanos szerint ezen a zöldövezeti te­rületen egyetlen hasonló eladó ház van, ez 1614 négyzetméteres telken áll és nyolcszobás. Annak az értéke 160 millió forint, így nagyságrendileg a sztárpár otthona is ennyit kóstálhat.

Szinetár Dóra: "Alig voltunk kettesben Zalánnal"

A színésznő alig tudott egy-egy napot férjével, Makranczi Zalánnal tölteni házasságuk óta. Még nászútra sem volt idejük elmenni - nyilatkozta korábban. Szinteár Dóta hetekig a Szegedi Szabadtéri Játékokon próbált a Tévedések vígjátéka című darabban, és annak ellenére, hogy a családjával pár napot azért tudott pihenni, férjével esküvőjük után még nászútra sem volt idejük elutazni. "Alig voltunk kettesben. Nem erről szólt elsősorban ez a pár hét. Az egyik délután azért loptunk egy kis időt, amit csak magunkra fordíthattunk. Szaunáztunk, gőzfürdőztünk kettesben. Ez volt a mi közös délutánunk Zalánnal. Nem sok, de ennek is örültünk" - mesélte Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.