Hihetetlen átváltozás: Makaronkirálynő lett az RTL Klub sztárja, VV Kinga

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
cukrászda üzletasszony makaron VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőke, bájos VV Kinga komoly üzletasszony, azaz cukrászasszony lett. Belevetette magát a makaronbiszniszbe, és isteni francia édességeket készít nagyüzemben.

Nem is gondoltuk volna, hogy az egykori VV-s szőkeség, aki akkor alaposan megdobogtatta villatársa, a VV5 nyertesének szívét, nemcsak a szépségével tarol, hanem üzletasszonyként is remekel. Hétfőn reggel saját sütizőt nyitott Ürömön, de nem egy hagyományos cukrászdát. Egy trendi, dizájn üzletet, ahol ő maga készíti a saját kezével a francia édességet, a színes makaronokat. Meglátogattuk!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Egy évet Franciaországban éltem, ahol a párom hét éve vízilabdázik. Tőle kaptam először ajándékba egy többnapos makaronkészítő tanfolyamot, ami annyira megtetszett, hogy még kettőt elvégeztem. Egyszerűen beleszerettem ebbe a különleges, francia süteménybe. Amikor három hónappal ezelőtt hazajöttem, akkor már biztos voltam abban, hogy szeretnék egy olyan kis üzletet nyitni, ahol én készítem a süteményeket. A barátnőm pedig tökéletes üzlettársnak bizonyult, ő Amerikában tanulta ki a cupcake sütemény készítésének fortélyait. Úgy gondoltuk, hogy együtt csinálunk egy dizájncukrászdát, ahol lehet látni, hogyan készülnek az édességek, és ahol csak ez a kétféle süti kapható. Minden héten másfajta ízesítésűt készítünk, nekem a kedvencen az epres-mentás. Végül még egy ínyencséggel, a répatortával is bővült a kínálatun" - lelkendezett Kutai Kinga, aki mostantól igazi kis ékszerdobozt üzemeltet.

/1508/VV_Ki2015824173546

„Korábban is szerettem sütni-főzni, a kedvesem kedvéért egyre több időt töltöttem a konyhában. A makaronba pedig annak ellenére beleszerettem, hogy nem is olyan könnyű elkészíteni. Nagyon érzékeny, könnyen kiszárad, figyelni kell, milyen töltelék kell hozzá, milyen hőfokon sütjük, egyszerű elrontani. Mióta hazajöttem, éjjel-nappal dolgozom, reggel 7-től késő estig. A barátomhoz mostantól csak minden második hétvégén tudok kiutazni, ez simám belefér a kapcsolatunkba. A következő egy évben így biztosan nem tervezünk családot alapítani, ami már szóba került."

Sztárok, akik a cukrászatot választották

Liptai Claudia márciusban fogott bele a cukrászat kitanulásába. Olyan jól sikerült a gyakorlata, hogy új párja a cukrászati gyakorlati helyét biztosító Pataki cukrászda tulajdonosa, Pataki Ádám lett.
Erdélyi Mónika úgy két évvel ezelőtt tanulta ki a cukrászmesterséget, jelessel zárta a cukrászképzést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.