Krízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldog

VV Edina VV Laci VV Simon szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.

VV Simon és szerelme, Szonja márciusban jöttek össze, de úgy tűnt, hogy távkapcsolatuk nem működik. Úgy döntöttek, hogy szeptembertől külön utakon folytatják, a lány a fővárosban tanult volna tovább, Simon, aki időközben lediplomázott, pedig vidéken, Ibrányban igyekezett biztos egzisztenciát teremteni magának. De szerelmük átírta a forgatókönyvet.

Fotó: Bódis Krisztián/Facebook/MasterCard

Nem szakítottunk, nem is tervezzük, még mindig együtt vagyunk. A szakításunk híre egy félreértésből adódott, pont egy olyan hangulatban kapott el minket egy újságíró, amiből arra következtethetett, hogy vége a szerelmünknek. Mondtuk neki, hogy a nyári közös élet után talán külön fogunk élni, de szerencsére ez nem így fog történni. Nyáron együtt dolgoztunk, és nálam laktunk, szeptemberben Simon hazamegy a családjához pár hétre, majd ismét visszajön a fővárosba. Az idén diplomázott, elvégezte az alapképzést, most kihagy egy évet, majd jövőre az ELTE-n fogja folytatni a tanulást. Egy évet arra szánna, hogy anyagilag önállósodjon. Dúl a szerelem köztünk” – árulta el Szonja, aki éppen lila hajjal hódít, pont úgy, mint szerelme.

Júliusban VV Edina és VV Laci szerelme ingott meg, pedig korábban az eljegyzésükről szóltak a hírek. Edina egyszer csak fogta magát, és kiköltözött Lacival közös lakásukból. A korábban nagy nőcsábász hírében álló fiú számára érthetetlen volt ez a lépés, ugyanis Edina mellett rá sem nézett másik nőre.

„Kibékültünk Lacival, már három hete ismét nála lakom, korábban pedig otthon pihentem. Úgy érzem, hogy kellett a távolság, ami megerősített abban, hogy szeretjük egymást. Jelenleg munkát keresek, és a hivatalos papírjaimat intézem. Novemberben végre megkapom a kettős állampolgárságot, talán úgy könnyebb lesz. Laci már dolgozik, három hónapja sofőrként dolgozik, hajnaltól délig, nincs sokat távol. Én szívesen vállalnék adminisztrátori, recepciósi állást, de a vendéglátásban is elhelyezkednék. Azon is gondolkoztunk, hogy elmennénk külföldre szerencsét próbálni, Angliába vagy Németországba. Addig viszont mindennap edzem és gyakorolom az énekelést, igaz, jócskán megcsappantak a fellépések. Már csak hetente egyszer haknizom. Szerencsére a szerelem minden akadályon átrepít” – árulta el Edina.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.