Alekosztól 500 ezer forintért venne spermát Gáspár Győző

Forrás: Nagy Alekosz -
spermium Gáspár Győző Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően furcsa kéréssel állt Gáspár Győzi Alekosz elé. 

Ellentmondást nem tűrően hívta fel Gáspár Győző Alekoszt - írja a Bors. A görög származású celeb remélte, hogy egy közös műsorötletről van szó, de kiderült, közel sem.

Forrás: Nagy Alekosz

"Azt gondoltam, hogy valami közös műsor ötlete miatt keres engem, és nagy várakozással töltött el engem ez. Majd az autóban arról kezdett beszélni, hogy van egy híres és nagy magyar celeb hölgy, aki csak görög férfitól eshet teherbe. És ebben kérte a segítségem" - mesélte a lapnak Alek.

Kiderült, Alekosznak az örökítőanyagát szerette volna megvásárolni Győzike: félmillió forintért. No, persze nem komolyan: a háttérben a Frizbi rejtett kamerája forgott.

Andor Éva: "Húsz éve alig pihentem"http://www.life.hu/sztarok/20150902-andor-eva-a-tv2-menesztett-hiradosa-bevallotta-jot-tett-neki-hogy-az-utobbi-idoben-magara.htmlA TV2 nemrég menesztett híradósa tanulással, varrással, takarítással ütötte el a hirtelen rászakadt rengeteg szabadidőt.TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott a nyártól Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150902-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-feltette-a-labat-a-parlamentre-es-igy-bucsuzott-a-nyartol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lábat lógatva búcsúztatta el a nyári hónapokat.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huLilut majdnem elsodorták a hullámok - Így búcsúzott a tengertől a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hatalmas-integetessel-bucsuzott-a-tengertol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője hamarosan hazatér álomnyaralásáról, ezért egy szuper hangulatú képpel búcsúzott a tengerparttól.TV + Sztárok--Zimány Linda gyökeresen megváltoztatja az életét, irodai alkalmazott leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-zimany-linda-ledoktoralt-es-hamarosan-mediajogaszkent-kivan-dolgozni.htmlZimány Linda hét évet keményen küzdött azért, hogy ügyvédi diplomát szerezzen, januárban ledoktorált. Hamarosan kiskosztümben fog küzdeni a személyiségi jogokért és médiajogért. Rablóból lesz a legjobb pandúr?TV + Sztárok--Fokozott ellenőrzés várható Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20150901-fokozott-ellenorzes-varhato-budapesten-a-fovaros-rendorfokapitanya-fokozott-ellenorzest-rendelt-el.htmlA főváros rendőrfőkapitánya fokozott ellenőrzést rendelt el Budapest több kerületében.TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye"http://www.life.hu/sztarok/20150902-bereczki-zoltan-havas-henrikrol-beszelt.htmlBereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.