Vajna Timi eljegyzés válás Andy Vajna gyűrű gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletasszony nemrég nyitotta meg "gyémántpalotáját" Arik Hermannal. Andy Vajna feleségének feltett szándéka, hogy válási gyűrűket tervezzen.

Vajna Timi úgy döntött, egy olyan, teljesen új ötlettel rukkol elő, amilyenre még nem volt példa Magyarországon.

„Mindenki az eljegyzési gyűrűről beszél, pedig én nagyon jó ötletnek tartom a válási gyűrűt is. Szeretnék egy olyan új dolgot behozni Magyarországra, ami még nem volt. Van egy autó is, ami gyémántból van kirakva, persze ez egy játékautó, és van két teniszlabdánk is gyémántokból, mindegyik tárgy nagyon értékes" – mondta Timi.

Így búcsúzott a nyártól Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150902-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-feltette-a-labat-a-parlamentre-es-igy-bucsuzott-a-nyartol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lábat lógatva búcsúztatta el a nyári hónapokat.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMicsoda? Kokainbotrányba keveredett Taylor Swifthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-taylor-swift-enekesno-kokainbotranyba-keveredett-a-video-music-awards-dijkiosztojan.htmlAz egész internet az énekesnő állítólagos drogozásáról beszélt, miután napvilágot látott egy, az MTV Video Music Awards színfalai mögött készült felvétel.TV + Sztárok--Csonka Andás: „Szépen meghallgatom a véleményt, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát” http://www.life.hu/sztarok/20150903-csonka-andras-a-sztarban-sztar-uj-szeriajanak-resztvevoje-a-felkeszulesrol-beszel.htmlA hamarosan induló Sztárban sztár című produkció harmadik szériájában sztárszerzőnk, Csonka András is megmutathatja, hogy táncos lábain túl még mire képes.TV + Sztárok--Gáspár Evelin megjáratta luxusverdájáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-gaspar-evelin-luxusautojat-vezeti.htmlGáspár Evelin nem csak pózol a luxusautókkal, vezeti is őket.TV + SztárokOrigoVan, ami még Cinthya Dictatornál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150903-cinthya-dictator-sokat-hisztizett-az-ezek-megorultek-forgatasain-nem-varga-viktor-miatt.htmlNézőként nevessünk vagy sírjunk az Ezek megőrültek című produkció mókás képkockáin? Cinthya Dictator, aki még nem került képernyőre, elárulta, hogy jól bevált hisztije nem maradhatott el a felvételeken. Volt, ami még nála is kiverte a biztosítékot.TV + SztárokOrigoÚjra együtt a két komédiás! Koós és Zana együtt másznak ki a gödörbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-koos-janos-es-zana-jozsef-kozos-musorra-keszulnek.htmlKoós János és Zana József is kórházban volt, utóbbi ráadásul megélhetési problémákkal is küzdött. A két mulattató azonban most a visszatérést tervezgeti, ugyanis közös műsorra készülnek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.