David Beckham lesz az új James Bond?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Guy Ritchie David Beckham film forgatás 007 James Bond ex-focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. 

A visszavonulása óta a sztár új vizekre evezett: hollywoodi szuperprodukciókban vállalna komolyabb munkákat. A 40 éves Beckham Guy Ritchie A kerekasztal lovagjai: Artúr király című filmjében tűnik majd fel, amelyben egy rövid jelenetet kapott.

Forrás: AFP/Justin Tallis

"Tudom, hogy több sportoló és híresség megpróbálkozott már a színészettel, de végül elbuktak. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy kemény szakma, ahol nagy fegyelemre és tehetségre van szükség, és nem is szeretnék egyből a mélyvízbe ugrani, mielőtt többet tanulnék, és több tapasztalatom lenne. Amit eddig tapasztaltam, azt nagyon szerettem. Véleményem szerint sok mindennel meg tudok majd birkózni. Ismert ember vagyok, szóval hozzászoktam a kritikához." - mondta a The Times-nak a világsztár.

Azonban ez kissé ellentmond a Daily Star értesüléseinek, miszerint az ex-focista szívesen bújna James Bond bőrébe, miután Daniel Craig bejelentette, hogy többé nem szándékozik eljátszani a világhírű ügynököt. A Mirror szerint, Beckham már lépéseket is tett az ügy érdekében.

Kemény kritikát kapott a Gálvölgyi showhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-kemeny-kritikat-kapott-a-galvolgyi-show-az-rtl-klubon.htmlNem jött be a nézők egy részének az új Gálvölgyi show. A művész és a producer reagáltak a kritikákra.TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoForgatáson sírta el magát Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-a-keresem-a-csaladom-musorvezetojekent-lilu-meghatodik-nehany-torteneten.htmlA Keresem a családom műsorvezetőjeként Lilu szomorú történeteket, emberi tragédiákat is megismerhet. TV + Sztárok--Vigyél el! Brigi pasija helyett csajokkal buliznahttp://www.life.hu/sztarok/20150907-vigyel-el-brigi-az-rtl-klub-randi-sowjanak-szereploje-pasija-helyett-csajokkal-bulizna.htmlAz RTL Klub szombaton debütált új randi-showjának pörgős szépsége bevallotta, miért jelentelezett a műsorba és milyen pasira vágyódik.TV + Sztárok--Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáithttp://www.life.hu/sztarok/20150907-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusa-aranydiplomaja-atvetelekor-kiosztotta.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJohnny Depp: "Megöltem és megettem a kutyáimat"http://www.life.hu/sztarok/20150907-johnny-depp-bizarr-viccet-csinalt-ausztraliai-kutyas-ugyebol.htmlA jelek szerint egyáltalán nem vette komolyan az ausztrál hatóságok fenyegetését a színész, aki néhány hete törvényt sértett azzal, hogy engedély nélkül bevitte az országba két házi kedvencét.TV + Sztárok--Pimasz úr átcuccol – kiderült, kikhez költözik be Papp Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-pimasz-ur-atcuccol-kiderult-kikhez-koltozik-be-papp-gergo-az-rtl-klub-musoraban.htmlKedden indul Papp Gergő új műsora az RTL Klubon. Kiderült, kikhez cuccol be egy napra a műsorvezető.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.