Dwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét

Forrás: Facebook/Dwayne The Rock Johnson -
medence kutya színész Dwayne Johnson mentés bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. 

A színész két francia buldogot vitt haza a minap, akiket Brutusnak és Hobbsnak nevezett el. A kutyusokról egy cuki fotót is lőtt, azonban nem értettük, miért áll velük a medencében. A bejegyzés alján a sztár leírta, hogyan is mentette meg az egyik kis kedvencét.

A jobb kezében Brutus, a bal oldalon pedig Hobbs. Forrás: Facebook/Dwayne The Rock Johnson

Mikor letette őket a földre, Brutus azonnal bevetette magát a medencébe, és elmerült. Johnson rögtön utána is ugrott, és a partra hozta a vakmerő állatot. Az eb bár kicsit sok vizet nyelt, nem történt komolyabb baja. A híresség kicsit megijedt ugyan, de viccesen fogta fel a történteket. Ahogy írta, annyira gyorsan történtek az események, hogy még a telefonja is beázott, amit a zsebében hagyott. Mindenesetre nagyon cukik a kutyusok, és biztosan sok borsot törnek még a gazdájuk orra alá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.