Rékasi Károly visszatért a Barátok köztbe

forgatás Barátok közt Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját lábán érkezett a munkahelyére Rékasi Károly. A színész - ahogy "ígérte" rajongónak, ősszel munkába áll. 

"Azon az útvonalon jöttem, ahol a baleset ért. Nem hittem, hogy lesz, de volt furcsa érzésem valami miatt. Láttam a helyet, láttam a kőkeresztet, aminek szerencsére nem engedett a Jóisten nekirepülni, hogy elmúljak. Jó érzés, hogy nem emlék vagyok, hanem tudunk beszélgetni… Ez nagyon-nagyon klassz" - mesélte az RTL Klub riporterének Rékasi.

Forrás: RTL Klub

"Azt látom, hogy a kollégák jól pihentek, feltöltődtek a nyári szünetben, rengeteg ötletük van. Nehéz lesz felvenni velük a lépést, de azért megpróbálom" - viccelődött, és azonnal munkába is állt a Barátok köztben, egyelőre csak hangban. "A beszélgetés egyik résztvevőjét látja a néző, a másikat pedig csak hallja" - mondta a sorozat Bartha Zsoltja.

"Lesz változás Bartha Zsolt karakterében. Ez akkor is lenne, ha ez a baleset nem történt volna meg. Üzenetnek is felfogható, hogy milyen jó, hogy egy kicsit újjászületett ember egy picit újjászületett karaktert fog alakítani a Barátok köztben" - nyilatkozta Rozgonyi Ádám, a sorozat producere, ám hozzátette, ez nem a színész balesete miatt történik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.