Kulcsár Edina nagyon kiakadt: Egy rosszakarója tett keresztbe neki

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szépségkirálynő közösségi oldal Kulcsár Edina rosszakarók közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen dologgal kellett szembesülnie a minap a gyönyörű Kulcsár Edinának, akinek minden bizonnyal egy rosszakarója tett keresztbe. 

Egy őt ért bosszússág miatt ráncolja mostanában csinos homlokát a meseszép Kulcsár Edina. Az esetről a Facebook oldalán számolt be a híresség.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon dühös vagyok! Elhatároztam, hogy az Instagramomat is olyan aktívan kezelem majd mint a Facebookomat, és képzeljétek, hogy valaki jelentette az oldalamat (állítólagos sértő tartalmak miatt), így most a képeimhez semmilyen tartalmat nem tudok feltölteni! Biztos vagyok benne, hogy valaki rosszindulatból, vagy féltékenységből tette a jelentést, de nagyon felháborít, hiszen nemhogy sértő dolgokat nem tartalmaz, mondhatni példaértékű dolgok megosztására törekszem!" - kelt ki magából az egykori szépségkirálynő.

Nagy Feró a pálinkára esküszik: Végigkíséri mindennapjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150918-nagy-fero-rockenekes-palinkaval-kezdi-a-napot-es-a-koncerteket.htmlA rocker saját bevallása szerint igyekszik minden nap meginni a magáét. Persze csakis felelősséggel.TV + Sztárok--Ismét hírességekkel fotózkodott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vajna-timea-hiressegekkel-keszitett-szelfit.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége nem bízza a véletlenre: minden alkalmat megragad, hogy hírességekkel fényképezkedhessen. Ezúttal is egy különleges szelfivel lepte meg a rajongókat. TV + SztárokOrigoStohl András:"Szembesülök a saját hazugságaimmal!"http://www.life.hu/sztarok/20150917-stohl-andras-olyan-karakter-alakit-akiben-sokszor-magara-ismer.htmlA népszerű színművész sokáig nem szerepelt egy kereskedelmi csatorna műsorában sem, és mondhatni eltűnt a nyilvánosság elől. Ősszel viszont újra visszatér a képernyőre, elmondása szerint egy igen testhezálló szerepben. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huAmerikai karrier vár Oroszlán Szonjárahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-amerikai-karrier-var-oroszlan-szonja-szinesznore.htmlA közeljövőben csupán néhány darab erejéig repül haza Amerikából a szép színésznő. TV + Sztárok--Nem haknizik többé Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-nem-vallal-tobb-haknit.htmlAz énekes nem vállal több olyan fellépést, ahol zenekar nélkül, félplaybackelve áll színpadra. TV + SztárokOrigoSztáranyukák és szakemberek készítik fel Tatár Csillát a gyereknevelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20150916-sztaranyukak-es-szakemberek-keszitik-fel-tatar-csillat-a-gyereknevelesre-es-tanfolyamra-is.htmlTatár Csilla alaposan felkészül az anyaságra és a baba körüli teendőkre. Beiratkozott egy gyermekápolási- és elsősegély tanfolyamra, hogy képben legyen minden olyan dologban, ami a modern kor vívmánya, és amit édesanyjától nem tudna megtanulni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.