Meglepte 20 évvel fiatalabb menyasszonyát Lovasi András

öröm Szőke ciklon bemutató siker Lovasi András Földes Eszter szerelem premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a Játékszín Szőke ciklon című bemutatója után lepte meg a címszerepet játszó menyasszonyát, Földes Esztert.

Dupla örömben volt része a színésznőnek, a bemutató ugyanis fergeteges siker volt, a premiere utáni partira pedig nagy titokban szerelme, Lovasi András is megérkezett. Nem is tudta titkolni örömét a fiatal színésznő, aki csókokat váltott kedvesével. „Valóban meglepett András, hogy eljött, de nagyon örültem” – nyilatkozta a színésznő a Blikknek.

Forrás: MTI/Sóki Tamás

De ki is Földes Eszter?

A Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok énekese még 2013 decemberében ismerkedett meg kedvesével, a 28 éves Földes Eszterrel. A lány korábban azt nyilatkozta az első találkozásukról, hogy első látásra nem voltak egymásnak szimpatikusnak, de mindketten nagy benyomást tettek a másikra, majd amikor legközelebb találkoztak, megtörtént a villámcsapás. Azóta el is jegyezték egymást.

Öt évvel ittasan okozott balesete után újra vezethet Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20150918-stohl-andras-ot-evvel-ittasan-okozott-autobalesete-utan-visszakapja-jogositvanyat.html„Nem kell félni tőlem az utakon, rendesen fogok vezetni!” – nyilatkozta a színész, aki eddig sofőrrel járt, október elejétől viszont ismét a volán mögé ülhet.TV + Sztárok--Ajjaj! Kárász Róbert lehülyézte Váczi Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20150917-karasz-robert-beszolt-vaczi-gergonek-a-mokkanak-azt-mondta-neki-hulye.htmlKárász Róbert ma sem fogta vissza magát és egy beszélgetés során kollégájának, Váczi Gergőnek szólt be. TV + Sztárok--Harangozó Teri különleges hangja csendül majd fel a gyászszertartásán?http://www.life.hu/sztarok/20150917-harangozo-teri-eneke-az-ave-maria-fog-a-bazilikaban-felcsendulni-a-gyasszertartason.htmlA 72. életévében elhunyt Harangozó Teri - kívánságának megfelelően - szülei mellett nyugszik majd Bátyán. A közkedvelt énekesnő rajongóira is gondolt a család, földi maradványaitól bárki elbúcsúzhat a budapesti Szent István Bazilikában. Vajon sikerül megtalálni egyetlen, a búcsúztatásához méltó dalát? A család keresi a felvételt.TV + Sztárok--Szivárványt hányt az eltorzult arcú Miley Cyrushttp://www.life.hu/sztarok/20150917-miley-cyrus-szivarvanyt-hanyt.htmlA botrányhősnő újabb művészi videóval örvendeztette meg rajongóit, amelyen szivárványt hányva rémisztget.TV + Sztárok--Ismét hírességekkel fotózkodott Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-vajna-timea-hiressegekkel-keszitett-szelfit.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége nem bízza a véletlenre: minden alkalmat megragad, hogy hírességekkel fényképezkedhessen. Ezúttal is egy különleges szelfivel lepte meg a rajongókat. TV + SztárokOrigoHoppá! Gwen Stefani kikezdett Király Viktorral!http://www.life.hu/sztarok/20150917-gwen-stefani-enekesno-kikezdett-kiraly-viktorral-a-the-voice-cimu-amerikai-musorban.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar énekes a tengerentúlon próbált szerencsét: az amerikai The Voice-ban mutatta meg, mit tud, és Gwen Stefani el is ájult tőle.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.