BRÉKING! Régi szereplő tér vissza a Barátok köztbe

Forrás: baratok.hu -
Aradi Balázs Kinizsi Ottó Bozsek Márk Németh Kristóf Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétfő esti adás óriási meglepetést tartogat a Barátok közt rajongói számára, ugyanis egy régi szereplő ismét feltűnik a színen. 

Hogy ki, azt mi sem tudjuk még, az RTL Klub oldalán azonban találtunk egy kis segítséget. Annyit elárultak, hogy a Szabit megformáló Bozsek Márk, Kinizsi Ottó, akit Imre szerepében ismerhettünk meg, Aradi Balázs, aki Berényi Miklós Balázs fiát alakította, és Németh Kristóf, alias Géza közül tűnik fel valaki újra a Mátyás király téren.

Forrás: baratok.hu

Hű! Kínos pillanatok Istenes Bence műsorában - Pofáraesés a köbönhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-istenes-bence-musoraban-a-vigyel-el-tarskeresoben-kinos-pillanatok-varhatok.htmlNagyon pofára esik majd valaki a Vigyél el! szombat esti adásában. TV + SztárokOrigoAmerikai karrier vár Oroszlán Szonjárahttp://www.life.hu/sztarok/20150917-amerikai-karrier-var-oroszlan-szonja-szinesznore.htmlA közeljövőben csupán néhány darab erejéig repül haza Amerikából a szép színésznő. TV + Sztárok--Így készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--Százmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigoNem maradnak Kasza-show nélkül a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-kasza-tibi-a-facebookon-csinal-showt-a-rajongoinak.htmlNagykoncert, online televíziózás, és tavasszal egy új műsor. Ezek a tervei Kasza Tibinek a következő időszakra. TV + Sztárok--Kiderült: nem keveset tesznek zsebre az Ezek megőrültek! celebjátékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20150901-a-tv2-ezek-megorultek-jatekosai-nem-keveset-keresnek.htmlBár sem a szereplők, sem a TV2 nem árult el pontos összegeket, az egyik neve elhallgatásást kérő játékos napi negyven- hatvanezer forintról beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.