Itt tartana Schobert Norbi rendőrként - Elárulta

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
rendőr Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru biztos benne, hogy munkájával, szorgalmával rendőrként is sokra vitte volna. 

"Országos rendőrfőkapitány vagy belügyminiszter lennék. Miért ne? Mindig is ambiciózus, törekvő ember voltam" - válaszolta a Bors kérdésére. "Tizennyolc évesen őrmesterként felszereltem, és hét év múlva, már százados voltam és századparancsnok. Kilencvennyolcban szereltem le. Őrmester, törzsőrmester, fő­törzsőrmester, alhadnagy, hadnagy, főhadnagy, százados… Hét év alatt nyolc szint. Jól dolgoztam, a legjobbak közt voltam a rendőrségen belül" - tette hozzá.

Forrás: Marton Szilvia/Life.hu

"Stréber, maximalista voltam. Hét év alatt egyszer sem kellett figyelmeztetni. Bárki megmondhatja, hogy baromi jó rendőr voltam. Azok közül, akikkel egy padban ültem, van, aki most is motoros rendőr maradt, de például Tóth Attila budapesti rendőrfőkapitány lett. Akikkel egy padot koptattam, a rendőrség és a NAV legmagasabb posztjain dolgoznak. Miért lennék kevesebb, mint ők? Miért ne lennék rendőrfőkapitány? Egyébként azzal is jóban vagyok, aki moto­ros rendőr maradt, nem csak a tábornokokkal. Többször támogattam már a rendőr motorosok versenyét is" - folytatta Norbi, aki sosem bánta meg, hogy váltott, de állítja, szeretett rendőr lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.