Karda Bea Váczi Gergő Csobot Adél iskola nyelvtanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váczi Gergő és Csobot Adél vendége volt Karda Bea. Az énekesnő elmondta, a mai napig képzi magát, de elárulta, hogy anno kirúgták az iskolából. 

Az énekesnő remekül elszórakoztatta a műsorvezetőket és vélhetően a nézőket is. A szokásához híven rengeteget beszélt, ahogy mondta, rajta meg kell egy gombot nyomni. Ám most nem csupán magyarul mondta a magáét, olaszul és angolul is megcsillantotta képességeit. Jó szórakozást!

Hoppá! Váczi Gergő beszólt Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-vaczi-gergo-csobot-adelnak-beszolt-a-musor-vendege-tolvai-renata-volt.htmlA két műsorvezető Tolvai Renivel épp a nyaralásáról beszélgetett, Váczi Gergő pedig ennek apropóján szúrt oda egyet Adélnak. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huBRÉKING! Régi szereplő tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20150919-regi-szereplo-ter-vissza-a-baratok-koztbe-bozsek-mark-kinizsi-otto-aradi-balazs-vagy-nemeth-kristof.htmlA hétfő esti adás óriási meglepetést tartogat a Barátok közt rajongói számára, ugyanis egy régi szereplő ismét feltűnik a színen. TV + SztárokOrigoHű! Kínos pillanatok Istenes Bence műsorában - Pofára esés a köbönhttp://www.life.hu/sztarok/20150919-istenes-bence-musoraban-a-vigyel-el-tarskeresoben-kinos-pillanatok-varhatok.htmlNagyon pofára esik majd valaki a Vigyél el! szombat esti adásában. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "A lányom médiagyerek, ő ebbe született bele"http://www.life.hu/sztarok/20150916-liptai-claudia-hamarosan-indulo-50-millios-jatszma-haziasszonya-lanyarol-pankarol-meselt.htmlA TV2 Aktívjának kamerái előtt mesélt kislányáról Liptai Claudia. A hamarosan induló 50 milliós játszma háziasszonya elárulta, mennyire büszke Pankára. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huRékasi Károly visszatért a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20150908-ujra-forgat-rekasi-karoly-visszatert-a-baratok-koztbe.htmlSaját lábán érkezett a munkahelyére Rékasi Károly. A színész - ahogy "ígérte" rajongónak, ősszel munkába áll. TV + Sztárok--Cinthya Dictator hisztizése kiverte a biztosítékot a TV2 műsorának forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-cinthya-dictator-hisztizese-kiverte-a-biztositekot-a-tv2-musoranak-az-ezek-megorultek-forgatasan.htmlStábtagok szerint a fotós lánnyal igazán nem volt könnyű együtt dolgozni. Pánikolt, hisztizett, nyafogott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.