Sztárban sztár Bebe smink show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is sejtenénk, hogy Bebe rejtőzik a vastag festék alatt, amiben a Sztárban sztár nyitóadásában lép színpadra vasárnap. Ráadásul ezzel még nincs is vége a meghökkentő részleteknek.

Bebe, ha tükörbe néz, egészen biztosan nem magát látja viszont, hanem egy egészen szokatlan arc köszön vissza rá. Az éneklés mellett mozogni is megpróbál majd a színpadon, ez lesz számára a legnehezebb… „Ennyi smink még az életben nem volt rajtam, másfél óráig illesztették fel a fejemre a fekete loboncot. Dekoltázst is villantok, számomra ez is teljesen új élmény lesz. Amikor elkészültem és tükörbe néztem, megdöbbentem magamtól” - nevetett Bebe, akinek a ruházatát is szoknia kell.

Forrás: Eva

10 cm-es, magasított talpú cipőben kell színpadra lépnie. „Eléggé inogok, de nem tartok tőle, hogy elesem benne. Akkor sem állna le a show, azt garantálom, Voltam már tolókocsiban koncerten, így semmitől sem félek, abban is lenyomom, ha úgy alakul. Az egyetlen aggodalmam, hogy elmegy a hangom. Hangszálgyulladásom van. Házipálinkával és toroköblítővel kúrálom magamat, az első hatásosabb. Hallgatólagos megállapodás van, hogy csak halál esetén mondunk le munkát. Meg egy ilyen show-ból kimaradni azt biztos nem lehet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.