Rock and Roll szexi Sztárban sztár csípő tánc Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt nem árulhatja el, hogy férfit vagy nőt kell megformálnia Varga Győzőnek a Sztárban sztár nyitóadásában, vasárnap este, de egy biztos: olyan mozgást kellett elsajátítania, aminek leginkább a felesége örülhet.

Varga Győző kilókban köztes állapotban áll a világhírű amerikai énekest megformálandó fiatalkori karaktere és későbbi, sikeressé vált fizimiskája között, de a csípőjét már profin rázza. Vajon kit fog utánozni?

Igazi rock’n’roll-t tolok majd a színpadon. Természetesen táncolni is fogok, a rock’n’roll benne van gyárilag a lábamban. Mindehhezőrült módon fogom rázni a csípőmet” - nevetett Győző, aki az Irigy Hónaljmirigyben legtöbbször nőket parodizál.

Forrás: Eva

Remélem, menni fog a férfi szerep is majd. Nem a szívem vágya nőnek öltözni, és nem is szeretek különösebben, de persze ebben a műsorban bármi megtörténhet. Én már sok mindent csináltam, de egészen más úgy előadni valakit, hogy ha nem jó a karakter, akkor le lehet állítani a felvételt, és megismételni. Itt élőben énekelsz, és közben rázod magad, mint az őrült, és még levegőt is kell venni. Hogy sikerülni fog-e? Ez majd kiderül a végére.

Győzikére és Berki Krisztiánra nem tart igényt az Édes Élethttp://www.life.hu/sztarok/20150926-gyozikere-es-berki-krisztianra-nem-tart-igenyt-tovabb-az-edes-elet.htmlÚj sztárokkal erősít az Édes élet. A nézők által két leginkább kedvelt showman viszont úgy tűnik, nem tér vissza a SuperTV2 képernyőjére, a következő évadban ugyanis sem Gáspár Győző, sem Berki Krisz­tián nem szerepel majd. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHosszú évekre rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20150926-hosszu-evekre-akar-tizenhat-evre-is-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi.htmlJelen állás szerint igen rosszak a kilátásai a csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett, 30 milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajosnak - írja a Bors. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Szellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Kárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.