Som Lajos nem kerül az utcára: Haladékot kapott a zenész

Piramis utca haladék otthon költség Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész mindenkit megnyugtatott: az otthonban, ahol lakik, költségmentességi haladékot kapott.

Som Lajos elmesélte, hogy bár valóban lejárt a költségmentességi haladéka abban a XIII. kerületi idősek átmeneti otthonában, ahol jelenleg is tengődik, de már meghosszabbították azt – írja a Bors.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„A XIII. kerületi polgármester és Tarlós István főpolgármester újabb hat hónapra megszavazta nekem, hogy ingyen lakhatok ebben az otthonban. Az utóbbi szintén zenész, gitározott, csak egy évvel idősebb nálam, ezért együttérez velem. A következő fél év alatt megpróbálom a Lujza utcai lakásomat becserélni egy nagyobbra, aztán oda átbútoroznék" – magyarázta a Piramis zenekar alapítója.

Lagzi Lajcsi új lemeze egyelőre nem kerül a boltokbahttp://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-mulatos-zenesz-uj-lemeze-egyelore-nem-kerul-a-boltokba.htmlA mulatós zenész legújabb albumát egy rendezvényen osztották ki, ám mielőtt a boltokba került volna, Lajcsi börtönbe került. TV + Sztárok--Király Linda: "Viktorban, minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is"http://www.life.hu/sztarok/20151007-kiraly-linda-enekesno-szerint-occse-kiraly-viktor-enekes-sztar-lehet-amerikaban.htmlAz énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni. TV + Sztárok--Szakított párjával Nóci http://www.life.hu/sztarok/20151006-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-egykori-musorvezetojenek-kegyeiert-ket-ferfi-versenget-lassan-johet-a.htmlAz egykori műsorvezető bevallotta, újra szerelmes és boldogan vállalja fel kedvesét. TV + SztárokRTLKLUBKárász Róbert pikáns lesifotót készített Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-karasz-robert-a-tv2-mokka-musorvezetoje-lesifotot-keszitett-demcsak-zsuzsa-szexi-labarol.htmlA TV2 Mokka adásában forrt a levegő, ez pedig a szexi Demcsák Zsuzsának volt köszönhető, akinek formás lábai műsorvezetőtársát is megihlették. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDurva produkcióval indít szombaton a Hungary's Got Talenthttp://www.life.hu/sztarok/20151005-extrem-szereplovel-indit-szombaton-a-hungary-s-got-talent-poharevo-imi-nem-kimeli-majd-a-nezoket.htmlNem gondoltuk volna, hogy az üveget evő bácsi produkciója bekerül majd a műsorba, de úgy tűnik, a szerkesztők nem kímélik a nézőket. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huImádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.