Rondácska és öreg a kutyusod? Most sorozatsztár lehet!

Forrás: Thinkstock -
kutya szerep csúnya Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL-nek óriási ajánlata van csúnyácska, idős kutyák számára. A Barátok közt szereplői közé keresnek egy ilyen adottságokkal rendelkező ebet.

Egy számos rendellenességgel született, púpos pitbull-juhász keverék kutyát választottak a világ legrondábbjává a kaliforniai Petalumában. Ha hasonló kutyusod van, most beköltözhet néhány percre a Mátyás király térre.

Forrás: RTL

"Ebadta ronda és vén a kutyusa? Akkor a Barátok közt-ben a helye!" - tette közzé weboldalán az RTL - "Exkluzív karrierlehetőség csúnyácska, öregedő kutyusok számára! Nálunk nem csak a cuki, pihe-puha kölykök rúgnak labdába. Már a bejáratnál kiröhögik, ha kutyaszépségversenyen próbálkozik? Kedvence már rég nem világcsúcs-részidőn belül hozza vissza a botot? Ha magára ismert, mi tárt karokkal várjuk! Október 5-én indul a Barátok közt nagy kutya-castingja!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.