Kovács Kati bojkottálta Tóth Gabi produkcióját

Forrás: TV2 -
Tóth Gabi TV2 Sztárban sztár Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este a Sztárban sztár egyik legkiemelkedőbb produkcióját adta elő Tóth Gabi, Kovács Katitól a Nem leszek a játékszered című dalt énekelte. Az eredeti előadók általában ott izgulnak a közönség soraiban, vagy a felkészítésben segítik a versenyzőt, az énekesnőt azonban hiába kerestük a stúdióban. 

A TV2 hiába szerette volna, nem tudta összehozni a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas művészt a műsor versenyzőjével - írja a Bors. A művésznő nem ért rá elmenni az adásra, és Gabival sem vette fel a kapcsolatot. A napilap arról érdeklődött az énekesnőnél, hogy tetszett neki Gabi előadása. "Nem szeretnék nyilatkozni, nem érek rá" - nyilatkozta. A lap arról is ír, hogy írásban is megkeresték, de ez idáig nem kaptak tőle választ.

Tóth Gabi Kovács Katiként Forrás: TV2

"A Sztárban sztár szerkesztői keresték Kovács Katit, aki sajnos számos elfoglaltsága miatt nem tudott részt venni a produk­cióban" – tudta meg a Bors a TV2 sajtóosztályától. A csatorna felkérésének korábban egyébként eleget tett már többek között Zalatnay Cini, Aradszky László, Takáts Tamás és Bergendy István is. Gabi nagyon sajnálja, hogy ő nem találkozhatott legendás elődjével.

"Nem szeretnék ebben az ügyben állást foglalni, nagyon tisztelem őt és a munkásságát. Jó embernek tartom, biztos oka volt, hogy nem jött el, valószínűleg nem ért rá. Ő egy igazi legenda, akinek rengeteg dolga lehet. Én már azzal is megelégszem, ha a dalt mosolyogva meghallgatja, és azt érzi belül a lelkében, hogy nem hoztam rá szégyent. Ám így az újságon keresztül szeretném neki elmondani, ha ő ezt nem énekli el, akkor én sem tudtam volna átélni ezt a pillanatot" - nyilatkozta Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.