Csak engedéllyel változtathat a frizuráján Liptai Claudia

frizura TV2 engedély Liptai Claudia műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető az utóbbi hónapokban többször változtatta meg a külsejét. Claudia jelenleg egyszerre három frizurával szerepel a képernyőn. 

A televíziónál dolgozók tisztában vannak azzal, hogy csak a csatorna engedélyével változtathatnak nagyobb dolgokat saját magukon, főleg, ha több műsorban is szerepelnek. Aki megszegi ezt, akár több szászezres büntetést is fizethet. A műsorvezető hétköznaponként hosszú hajjal, a Jóban Rosszban sorozatban szőkén, a Sztárban sztár adásaiban pedig platinaszőkén látható. Ilyen sűrű frizuraváltás még nem volt látható hazai tévéképernyőn - írja a Bors.

Forrás: Triumph

A lap megkérdezte Claudiát, hogy engedélyt kért-e a TV2-től ekkora változtatásra. "Évek óta minden nagy műsorom előtt változtatok valami jelentőset a hajamon. Természetesen mindig kérek engedélyt, amit még sosem tagadtak meg" - mondta a műsorvezető.

A csatorna tudott a színésznő terveiről, és nem találnak kivetnivalót a döntésében. "Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy egyidőben háromféle frizurával van képernyőn, hiszen mindhárom műsorban más-más szerepben van. Köztudottan az 50 milliós játszma felvételei hetekkel ezelőtt megtörténtek, és a Jóban Rosszban stábja is három-négy hétre előre dolgozik. A Sztárban sztár zsűrijében pedig a nézők élőben láthatják Claudiát vasárnap esténként" - mondták a csatorna munkatársai a Bors megkeresésesre.

Liptai Claudia elárulta, miért váltott rövid hajra

Drasztikus átalakuláson ment keresztül Liptai Claudia, aki platinaszőke, rövid hajra váltott. Annak ellenére, hogy a hiedelem szerint a nőknél az efféle nagy változást valamilyen magánéleti válság váltja ki, a csinos műsorvezető esetében erről szó sincs.
Ördög Nóri könyvet írthttp://www.life.hu/sztarok/20151021-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-konyvet-irt-pozitiv-cimmel.htmlA műsorvezető pontosan tudja, milyen küzdelem, amikor egy nőnek nehezen jön össze a teherbeesés, ezért egy könyvvel segít azoknak, akiknek tanácsra és támogatásra van szüksége. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huTóth Vera vallomása: így került kapcsolatba a drogokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-toth-vera-kapcsolatba-kerult-a-drogokkal.htmlAz énekesnő könyvéből a Best idéz meglepő sorokat, amelyekben Vera a kábítószerekről beszél. TV + Sztárok--Liptai Claudia: Ádám nagyon jó tanár, nem omlik össze attól, hogy engem szerethttp://www.life.hu/sztarok/20150828-liptai-claudia-szerelme-pataki-adam-nagyon-jo-tanar-es-kemeny-nem-omlik-attol-ossze-hogy-engem.htmlŐsszel ismét a TV2 képernyőjén két műsorban is tündököl majd Liptai Claudia, aki a tévézés mellett polgári foglalkozást is tanul: a cukrászatot. Titkon pedig egy cukrászműsorról álmodik, akár új párjával.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huRobert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigoCsobot Adél meglepő kijelentést tett SP-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151022-csobot-adel-meglepo-kijelentest-tett-sprol.htmlGőzerővel készülnek a Sztárban sztár versenyzői a vasárnapi megmérettetésre. A TV2 kamerái elkísérték őket a próbákra. TV + SztárokOrigoDaniel Radcliffe részegen forgatta a Harry Pottert http://www.life.hu/sztarok/20151022-daniel-radcliffe-ittasan-forgatott-tobb-harry-potter-jelenetet-a-sztar-most-vallott-errol.htmlA gyermekként világsztárrá váló színésznek az elmúlt években sokszor az alkohol jelentette a legnagyobb támaszt, ám mára sikerült legyőznie a függőségét, és mértékkel fogyaszt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.