Tóth Vera vallomása: így került kapcsolatba a drogokkal

Forrás: Polyák Attila/Origo -
drog marihuána élmény Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő könyvéből a Best idéz meglepő sorokat, amelyekben Vera a kábítószerekről beszél.

Emlékszem, 16 voltam, elszívtam pár marihuánás cigit, és az utolsó élményem nem sikerült túl jól. Megszívattak a nagyok, kicsit nagyobb adagot tekertek, én pedig utána nagyon rosszul lettem” – vallotta be Vera, aki később exbarátja, Zsolt révén került újra a kábítószerek közelébe. Zsolt volt az az üzletember férfi, akiről korábban úgy nyilatkozott Vera, hogy "terrorban tartotta" őt, aki pedig "mindent eldobott egy drogosért".

Forrás: Polyák Attila/Origo

„Zsolt mosolyogva jelent meg, hogy meghozta a tutit... Leült a kanapéra, és olyan izgatottan látott neki a műveletnek, mint egy kisgyermek karácsonykor. Alig várta, hogy rágyújthasson a varázspipájára. Mikor végre eljutott a pillanatig, csukott szemmel, mámoros tekintettel, elégedetten szívta be az utolsó slukkot, és nyújtotta felém, hogy most én jövök” – mesélte Vera, akit addig noszogatott, míg végül beleszívott.

Tóth Vera: Számomra ez egy kis halál volt

Tóth Vera sok mindenről beszélt már őszintén a rajongóinak, de különös betegségéről eddig mélyen hallgatott. Gyémánt című könyvében fény derül arra, hogy milyen baj kínozta 15 hónapig, amiből csak pszichiáter segítségével tudott kigyógyulni. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.