Megasztár világhírnév Most The Voice régen Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatjuk, hogy a 2008-as Megasztárban, hogyan szerepelt a világhír kapuját döngető énekes, akiről már akkor tudni lehetett, egyszer felfigyelnek rá a nagyvilágban.

Király Viktor a Megasztár 4-ben minden dalával lenyűgözte a zsűrit. A mi két kedvencünket meg is mutatjuk nektek. Sting Englishman In New York című dalában brillírozott az énekes, aki végül meg is nyerte a döntőt.

A másik kedvenc dalunk Viktortól, Michale Jackson, Billie Jean című világslágere volt, amit az akkor még igen fiatal énekes világszínvonalon adott elő.

Aztán jött A Dal 2014-es döntője, ahol Viktor ismét szuper hangulatott teremtett és bár a zsűri és a közönség nem őt küldte a nagy megmérettetésre, szuper nótáját a Running Out Of Time-ot is felidézzük.

Király Viktor sokat bizonyított már, de az ő éve kétség kívűl 2015 lett, hiszen most már biztos, hogy bejutott a The Voice élő showjába! Íme ,a párbaj és íme a a mi büszkeségünk:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.