Kiszel Tünde lányának nem lesz saját naptára

fotózás Kiszel Tünde naptár naptárdíva Hunyadi Donatella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva gyönyörű lánya szívesen pózol édesanyja mellett, de önmegvalósításra nem vágyik. A díva oldalán ugyanis remekül érzi magát a fotókon.

Másfé évtizede találta ki Kiszel Tünde, hogy egy egész naptárat betölt majd. A projekt annyira bejött, hogy 2002 óta minden évben piacra dobja kalendáriumát, amelyben szexi képeken mutatja meg bájait. Lánya, Hunyadi Donatella mindig feltűnik egy-egy hónapot megszínesítve édesanyja mellett, de saját naptárra nem vágyik.

"Jövőre is, meg azután is, ameddig lesz ez a naptár, én mindig vele szeretnék szerepelni. Később sem szeretnék külön naptárat, viszont vele szívesen szerepelek egy képen" – mondta Donatella, akire édesanyja nagyon büszke.

Magyar szépség tarol külföldön: Kármán Dalma fantasztikus átalakuláson ment keresztülhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-sarka-kata-es-vajna-timi-tamogatasa-nelkul-is-lehet-sikeres-magyar-szepseg-o-karman-dalma.htmlSarka Kata és Vajna Timi támogatása nélkül is lehet sikeres magyar szépség, ő Kármán DalmaA Miss Face of Beauty világversenyen egy itthon kevésbé ismert magyar lányt, Kármán Dalmát a második legszebb nőnek választották meg. A gyönyörű és okos magyar lány már az alversenyeken is kiváltotta a zsűri elismerését. TV + SztárokOrigoÍgy élvezi a luxust Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20151027-vajna-timea-a-milanoi-luxusuzletekben-probalt-markas-ruhakat.htmlAndy Vajna felesége Milánóban shoppingolt. Vásárlókörútjának részleteit az Instagram-oldalán osztotta meg követőivel. TV + SztárokOrigoKeményen drogozott Bobbi Kristina Brown - Kitálalt az egykori lakótárs!http://www.life.hu/sztarok/20151027-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-kokainozott-es-heroinozott-lakotarsa-szerint.htmlWhitney Houston 22 évesen elhunyt lánya nem csupán marihuánát szívott, hanem kokainozott és heroinozott is - árulta el Bobbi Kristina egykori lakótársa és jó barátnője, Danyela Bradley. TV + Sztárok--Még nem tudni, adásba kerülhet-e, ahogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-arpa-attila-lelepett-friderikusz-sandor-musorabol-amit-lehetseges-hogy-leadnak-a-teveben.htmlEgyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. TV + Sztárok--Zimány Linda erdőtündér lett?http://www.life.hu/sztarok/20151026-zimany-linda-modell-erdotunder-lett-o-mar-nagyon-keszul-a-halloweenre.htmlZöld levelekbe burkololta tökéletes dekoltázsát a modell, sőt még egy fejpánttal is meglepte magát. TV + Sztárok--Síelni viszi csöpp kislányát Béres Alexandra - cuki fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151026-sielni-viszi-csopp-kislanyat-beres-alexandra-florat-es-pannat.htmlHárom év kihagyás után Béres Alexandra ismét hódolni fog téli szenvedélyének, a síelésnek. Két kislánya is vele tart, az egyéves Flóra először fog havat látni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.