Céline Dion rajongói kiadtak - Tényleg elhanyagolja haldokló férjét?

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb -
betegség Céline Dion Disneyland énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár követői azon borultak ki, hogy Dion, ígéretéhez képest, nem igazán tölt sok időt a rákkal küzdő férjével. A hírek szerint a férfinak már nincs sok ideje hátra.

A 73 éves zenei menedzsernél még évekkel ezelőtt diagnosztizáltak torokrákot, azóta az állapota folyamatosan romlik. Az énekesnő korábban a koncertsorozatát is lemondta, hogy minél több időt tölthessen a haldokló párja mellett. René Angelil korábban azt nyilatkozta, hogy felesége karjaiban akar meghalni.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb

A rajongók szerint viszont az énekesnő nem tesz eleget a kérésnek, és inkább Disneylandbe járkál a gyerekeivel. A rágalmakra Céline úgy reagált, hogy a gyermekeinek szüksége van egy kis levegőváltozásra, és ebben a nehéz időszakban mindent el kell követnie, hogy a család ne törjön össze lelkileg. A felháborodást kiváltó fotókat ide kattintva nézheted meg!

Szorcsik Viki besokallt névrokona miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151028-szorcsik-viki-besokallt-nevrokona-szorcsik-h-viki-miatt.htmlElege lett Szorcsik Vikinek. A színésznő besokallt, hogy névrokona, Szorcsik H. Viki miatt anorexiával, gyermekelhelyezéssel, áramlopással kötik össze a nevét. TV + Sztárok--Jön a keresem a családom! "Az operatőrök zokognak"http://www.life.hu/sztarok/20151027-indul-az-rtl-klubon-a-keresem-a-csaladom-a-foszerkesztoje-hadas-kriszta-a-musorvezeto-lilu.htmlNovembertől indul minden idők egyik legmeghatóbb műsora az RTL Klubon: Keresem a családom címmel, amelynek műsorvezetője Lilu lesz. A Life.hu riportere a műsor hátteréről Hadas Krisztával, a főszerkesztővel beszélgetett. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült az Édes Élet szereplőinek teljes névsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151027-kiderult-a-szuper-tv2-edes-elet-cimu-musoranak-szereploinek-nevsora.htmlNovember 2-től új évaddal folytatódik a tavalyi év egyik sikerszériája, az Édes Élet. Végre megtudhatjuk, kik szerepelnek a reality második évadában. TV + SztárokOrigoDétár Enikő nem élte meg kudarcként lánya kieséséthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-detar-eniko-szineszno-nem-elte-meg-kudarckent-lanya-szerepleset-az-rtl-klub-hungarys-got-talent.htmlRékasi Eszter a Hungary's Got Talent szombati adásában lépett a színpadra, ahonnan négy nemmel küldte el a zsűri. Détár Enikő most arról vallot, mit éreztek a döntés után. TV + Sztárok--Keményen drogozott Bobbi Kristina Brown - Kitálalt az egykori lakótárs!http://www.life.hu/sztarok/20151027-bobbi-kristina-brown-whitney-houston-lanya-kokainozott-es-heroinozott-lakotarsa-szerint.htmlWhitney Houston 22 évesen elhunyt lánya nem csupán marihuánát szívott, hanem kokainozott és heroinozott is - árulta el Bobbi Kristina egykori lakótársa és jó barátnője, Danyela Bradley. TV + Sztárok--Király Viktor nem hagyja, hogy ikertestvérét elhajtsák mellőlehttp://www.life.hu/sztarok/20151028-kiraly-viktor-menedzsere-tovabbra-is-testvere-ben-lesz.htmlA magyar énekes elképesztő bravúrral bekerült az amerikai Voice élő show-jába. A hatalmas ismertség és a szerződése sem tántorítja el attól, hogy továbbra is ikertestvére, Ben legyen a menedzsere. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.