James Bond motorcsónakjával száguldozik Sebestyén Balázs

Forrás: RTL Klub -
motorcsónak James Bond Sebestyén Balázs exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban csak jet skível szelte a Duna habjait Sebestyén Balázs, most azonban exkluzívabb járgányra váltott. A legújabb modell közé tartozó motorcsónak annyira menő, hogy ez a márka a régi James Bond-filmekben is feltűnt.

„A héten végre megérkezett Amerikából Sebestyén Balázs hajója, egy vadiúj, sárga GTS 225-ös Glastron. Izgalmas volt, ahogy a kamion begurult a kikötő területére, és végre levehettük. Azonnal elindult, hogy közösen bontsuk ki, hogy belemásszunk, hogy átnézzük, hogy belekukkantsunk a motortérbe” – áll egy hajókkal foglalkozó cég weboldalán, ahol már a kezdőlapon ott mosolyog az RTL Klub műsorvezetője, amint kezet fog a vállalat egyik munkatársával az említett csodajárgányban.

Forrás: RTL Klub

A magyar oldalon ugyan nem találni meg az árát, de külföldön 11,8 millió forintnak megfelelő dollárért árulják. A szakértők szerint is roppant dögös lett a széria 2016-os, leg­újabb modellje, amelyet a műsorvezető azonnal ki is próbált a Dunán – írja a Bors.

A lap Sebestyén Balázst is megkereste. „Való igaz, megkeresett egy cég, hogy legyek a márkájuk reklámarca. Tudták rólam, hogy imádom a Dunát és a vízi sportokat. Szívesen mondtam igent a felkérésre és a megállapodás szerint bármikor, bármennyit használhatom, de legnagyobb bánatomra a hajó nem az én tulajdonom, hanem a forgalmazó cégé, úgyhogy senkinek semmi oka irigykedni” – mondta a tévés.

Sebestyén Balázs első szexuális élménye a Szomszédokra volt


A Gyertek át szombat este ezen a hétvégén adásba kerülő részében szóba jött egy ország kedvenc sorozata, a Szomszédok. A műsorvezető, Sebestyén Balázs érdekes titkáról rántotta le a leplet, viccesen. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.