Badár Tamás: "Nem látok bele a nők fejébe”

Fotó: Merjas Georgij -
varázslat bűvész trükk Hungary's Got Talent Badár Tamás Badár Sándor bűvészet RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talentet nézve felkaptuk a fejünket egy mosolygós bűvész srácra, aki nemcsak a zsűrit, de minket is elvarázsolt.

A színész Badár Sándor fia ugyanolyan szimpatikus és különleges ember, mint édesapja. Tamásnak volt kitől örökölnie előadóművészi képességeit, amit megspékelt látványos bűvésztrükkökkel. A zsűri továbbjuttatta, mi pedig kifaggattuk a mosolygós fiút.

Fotó: Merjas Georgij

A trükköket hogyan tanulod, te találod ki, és fejleszted tökélyre a produkcióidat?

Könyvből, DVD-ről és a mesteremtől, Molnár Gergelytől tanulom a fogásokat, az ötleteket. Emellett jó pár trükköt találtam már ki én is, mindig próbálok olyan produkciót nyújtani, ami valamilyen szinten egyedi.

Édesapád színészi vénáját, úgy tűnik, örökölted te is, és ezt használod is varázslat közben, ezt jól láttam?

Szerintem a bűvészet 60%-ban előadásmód és csak 40% gyakorlás kérdése. A kézügyességgel párhuzamosan a színpadi előadásmódot is fejleszteni kell, de szerintem fontos, hogy ennek ellenére ez ne egy szerep legyen, hanem magamat tudjam adni.

Forrás: RTL Klub

Amikor nem bűvészkedsz, mivel foglalkozol: tanulsz még, vagy dolgozol?

A BGF Külkereskedelmi Karán tanulok, Kommunikáció és médiatudomány szakon. Érdekel az újságírás, cikkeket írok egy diáklapnak. Imádom a filmeket és a mozit, ha befejeztem a BGF-et, szívesen tanulnék tovább a filmművészet irányában.

A hölgyeket mivel varázsolod el, tudsz olvasni a gondolataikban?

Erről lehet, hogy inkább a hölgyeket kéne megkérdezni. Nem látok bele a nők fejébe, és ez így mindenkinek sokkal jobb.

Ha van barátnőd: ő drukkol neked, támogat? Őt mivel bűvölted el?

Jelenleg nincs barátnőm, de ha lenne, biztos drukkolna.

Ha te nyernéd a Got Talentet, mire költenéd a nyereményösszeget?

Bele se merek gondolni, hogy én nyerek. Szerintem minél többet játszom ezzel a gondolattal, annál inkább a produkcióm rovására megy. Most az a legfontosabb, hogy a legtöbbet tudjam kihozni magamból.

Mi a bűvészetben a csúcs, amit el szeretnél érni?

Nem szoktam konkrét célokat kitűzni, mert szerintem, ha valamit lelkesen csinálsz, és elég energiát teszel bele, akkor az magával hozza a célokat. Ilyen módon nekem ezek a pontok nem célok, csak egy-egy állomás. Ha mégis mondani kéne valamit, akkor a bűvész-világbajnokságon egy helyezés, az valamiféle csúcspont lehet egy bűvész életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.