Az aluljáróban emlékeztek meg Bodnár Attila haláláról barátai

Forrás: RTLKlub -
halál emlékkoncert Bodnár Attila aluljáró zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai emlékkoncertet rendeztek a két hete elhunyt ifjabb Bodnár Attila emlékére.    

Az első X-Faktor felfedezettjének a búcsúztató előadás helyszínén, az Astoria-aluljáróban kis emlékhelyet is létrehoztak az utcazenészek, akikkel gyakran együtt muzsikált – írja a Blikk.

Forrás: RTLKlub

„Nagyon szép, megható megemlékezést tartottak neki az aluljáróban. Még egy doboz sört is letettünk az emléktábla meg a virágcsokor mellé, elvégre Attila szerette a sört. Biztos mosolygott odafentről, hogy erre is gondoltak a rá emlékezők” – mondta a lapnak Attila egyik ismerőse.

A Modern Hungária sztárjának fiára két hete talált rá holtan a barátja a lakásában. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra. Édesapja, id. Bodnár Attila tudja, fia miben halt meg, de ő sem akar róla beszélni, ahogy első felesége, a fiú édesanyja, Katalin sem. A tehetséges zenészt ugyanakkor már elhamvasztották, de temetéséről szintén nincs hír, a család ugyanis bezárkózott a tragédia után.

Ahogy a Life.hu is megírta, 39 éves korában elhunyt az X-Faktor 2010-es szériájában felfedezett ifjabb Bodnár Attila. A Modern Hungária egykori tagjának, Bodnár Attilának a fia betegen és magányosan halt meg, habár édesanyját rendszeresen látogatta, halála előtt pedig elbúcsúzott tőle. A halál pontos okát máig nem hozták nyilvánosságra, biztosan csak annyit tudunk, hogy az utcazenész nem fogyasztott drogot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.