Hungary's Got Talent Czuczor-Gidai Zsófi fiatal kislány Got Talent RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatodik születésnapját ünnepelte a Hungary's Got Talent legfiatalabb élő showba jutott versenyzője, Czuczor-Gidai Zsófi. A Varró Dani-verset szavaló ifjú versenyző már lelkesen készül a szombati megmérettetésre.

„12 ovis társával ünnepelte együtt születésnapját Zsófi, egy játszóházban" – árulta el a Life.hu-nak a kislány édesanyja, Ilona. „Remekül érezte magát, hiszen pont olyan ajándékokat kapott, amiket szeretett volna, királylányos székben ült és az egyik kedvence, gesztenyetorta volt a desszert."

Forrás:RTL Klub

„Pizza is volt és buborékfújó" – egészíti ki édesanyja beszámolóját Zsófi, akiről az is kiderült, nagyon boldog volt, amikor válogatós produkcióját viszontlátta a tévében.

„Nagyon figyelte a többiek előadását és a műsor eseményeit is. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik tornászkislány kapott egy puszit Csuja Imrétől, neki pedig nem járt ilyen elismerés" – mesélte nevetve az anyuka.

Zsófi egyébként nagyon készül a szombati élő showra, egy kis saját naptára is van, abban számolja, mennyit kell aludni még a következő színpadra lépésig. Anyukája hozzátette, lánya számára az egész Got Talent egy nagy játék, nem verseny.

Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-weisz-fanni-az-olaszoknak-elarulta-nagy-almat.htmlWeisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire... TV + Sztárok--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez.TV + Sztárok--Zseniális a Zwack Unikum új reklámfilmje http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20151125-zsenialis-a-zwack-unikum-uj-reklamfilmje.htmlOstoros hadtest, több méteres vizák, az épülő Parlament és Hajós Alfréd egy filmben. A Zwack Unicum új reklámfilmje Magyarország elmúlt 225 évének kiemelkedő hőskorszakait idézi meg. A kreatív filmről és a hozzá tartozó elementáris zenéről, Zwack Sándorral beszélgettünk. HirdetésKeményen beszóltak Vajna Tímeának Nagy Nikoletta miatthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-igazi-kommenthaboru-indult-vajna-timea-bejegyzese-alatt-kesz-nagy-nikoletta-kisfilmje.htmlElkészült a Miss Universe Hungary nyertesének kisfilmje, mellyel bemutatkozik a világ egyik legnagyobb szépségversenyén. A Facebookra feltöltött felvétel alatt viszont valódi kommentháború indult! TV + Sztárok--Elfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-horgas-esztert-a-hungarys-got-talent-zsuritagjat-a-talamba-miatt-elfogultsaggal-vadoljak.html A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet. TV + Sztárok--EXKLUZÍV INTERJÚ! Ambrus Attila: "Tudtam azt, hogy előbb-utóbb vagy lelőnek vagy rács mögé kerülök"http://www.life.hu/sztarok/20151124-ambrus-attila-viszkis-rablo-exkluziv-interjut-adott-megjelent-konyve-kapcsan.html16 évvel ezelőtt egy ország szurkolt a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attilának, hogy ne kapják el a rendőrök. Második könyvének megjelenése kapcsán, exkluzív interjút adott riporterünknek az egykori bankrabló. Többek közt olyan kérdésekre adott választ, hogy hova tüntette el a rabolt pénzt, celebbűnözőnek tartja-e magát, tartott-e attól, hogy valaha elkapják, és hogy mikor ment rabolni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.