D. Tóth Kriszta elárulta, kitől örökölte a szépérzékét

Forrás: STEREOTEAM/Berta Sandor /// Info@Stereoteam.Hu -
karácsony csomagolás D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újfajta csomagolási technikákkal tanulásával hangolódik a közelgő karácsonyra D. Tóth Kriszta, aki elárulta, kitől örökölte a szépérzékét.

Mindnyájan szeretünk különlegesen becsomagolt ajándékot kapni, és persze adni is szeretnénk, ha rutinosak lennénk a trendi csomagolások elkészítésében. A közelgő karácsonyra D. Tóth Krisztával együtt hangolódtunk, és próbálgattuk, hogyan lehet a hagyományoktól eltérően csomagolni. Kriszta az alkotás közben elárulta, kitől örökölte a kézügyességét.

Forrás: STEREOTEAM/Berta Sandor /// Info@Stereoteam.Hu

A karácsonyi készülődés nálam is pont úgy zajlik, mint a dolgozó nők legtöbbjénél. Időnként próbálok ellopni 5-5 percet az időmből, hogy megtervezzem az ünnepet, a menüt, kitaláljam az ajándékokat. Az idén megfogadtam, hogy nem hagyok semmit sem az utolsó pillanatra, mint az előző években, amikor kicsit elcsúszott a felkészülés. Elhatároztam, hogy újra megpróbálok az ünnepre nem feladatként tekinteni, hanem egy olyan alkalomként, ami feltölt, ami kikapcsol. Ehhez az is kell, hogy az ember ne az utolsó pillanatban kezdjen el készülődni. Az idén úgy tervezem, hogy idejében elkezdem az ajándékok beszerzését, megtervezem, mikor és hova megyünk a családdal. A csomagolásra pedig már most, november végén felkészülök, új technikákat tanulok” – árulta el Kriszta, aki nagyon szereti a kézműves tevékenységeket. Csak azt sajnálja, hogy kevés ideje akad rá.

Forrás: STEREOTEAM/Berta Sandor /// Info@Stereoteam.Hu

Tíz éve anyuka vagyok, amióta a lányom megszületett, újra előfordul, hogy kézműveskedem, barkácsolok, szép csomagolásokat készítek. Ha gyerek van a háznál, akkor ez a tevékenység dupla örömöt jelent. Együtt csinálunk sok mindent, nálunk nem az a helyzet, hogy mindent anya készít el. Mindenki hozzáadja, amit ő tud, Lola is kiveszi a részét a készülődésből, a karácsonyfát együtt díszítjük fel. A karácsonyi ételeket viszont általában az édesapám főzi. Ő régen szakácsként dolgozott, aztán 30 évig vendéglátósokat oktatott egy szakiskolában, így a főmenüt ő készíti el. Mi csak besegítünk neki. Amikor nálunk gyűlik össze a család, és nem náluk, még akkor is hoz valami finomságot, amit ő főzött. Mindent, amit tudok a konyhában, tőle tanultam. A nagyapámtól viszont a szépérzékemet örököltem, szeretem a szép csomagolást. A papi rajztanár volt, egy művészlélek. Ő a legegyszerűbb karácsonyi ajándékokból is remekművet készített, olyat, amit nem is volt kedvünk kibontani, úgy gyönyörködtünk benne. Ezt az érzést próbálom átadni Lolának, hogy tudjon örülni a gyönyörűen becsomagolt meglepetésnek, még akkor is, ha nem a világ legértékesebb ajándéka lapul benne.

Weisz Fanni az olaszoknak elárulta nagy álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20151125-weisz-fanni-az-olaszoknak-elarulta-nagy-almat.htmlWeisz Fanni életében először, a világkiállítás arcaként járt Milánóban. Az olaszok kézzel-lábbal való magyarázása teljesen elbűvölte a fiatal lányt, aki eddig azt hitte, hogy olasz ismerősük csak a kedvéért gesztikulál ennyire... TV + Sztárok--Kiderült, mit csinálna Tolvai Reni, ha nem énekesnő lennehttp://www.life.hu/sztarok/20151124-kiderult-mit-csinalna-tolvai-reni-ha-nem-enekesno-lenne-sminkelne.htmlNem is gondolnád, milyen szakmát választott volna Tolvai Reni, ha nem nyeri meg a Megasztár 5 szériáját 2010-ben. Eláruljuk, mihez ért még legalább annyira, mint az énekléshez. TV + Sztárok--Tinédzserkori fotót mutatott magáról Varga Izabellahttp://www.life.hu/sztarok/20151107-tinedzserkori-fotot-mutatott-magarol-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-a-ki-mit-tudrol.html18 éves Varga Izabella, a Barátok közt sztárja azon a fotón, amelyet nemrégiben posztolt közösségi oldalára.TV + SztárokOrigoŐrült módon fogja rázni a csípőjét Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-orult-modon-fogja-razni-a-csipojet-varga-gyozo-a-sztarban-sztar-adasaban.htmlAzt nem árulhatja el, hogy férfit vagy nőt kell megformálnia Varga Győzőnek a Sztárban sztár nyitóadásában, vasárnap este, de egy biztos: olyan mozgást kellett elsajátítania, aminek leginkább a felesége örülhet. TV + Sztárok--"Zámbó Krisztián sipákol, mint egy nő"http://www.life.hu/sztarok/20150926-kabai-laci-szerint-zambo-krisztian-sipitozik-mint-egy-no-az-ezek-megorultek-adasaban.htmlAz Ezek megőrültek! adását érdemes nap, mint nap figyelni: szinte minden alkalommal megajándékoz bennünket valami maradandóval.TV + SztárokRTLKLUBKínos! Sebestyén Balázs összekeverte a saját vendégeit a saját műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-kinos-sebestyen-balazs-osszekeverte-a-sajat-vendegeit-szabo-zsofit-kiss-ramonat-a-sajat-musoraban.htmlKínos pillanatokat élt át Sebestyén Balázs a Gyertek át szombat este! című műsorában... Saját bakiját még kínosabb poénnal próbálta elütni. Nem sikerült.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.