Cukifaktor! Így énekelt kisfiúként Pál Dénes

győztes Pál Dénes Voice TV2 Sztárban sztár videó gyermekkor énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Voice és a Sztárban sztár második évadának győztese már 6 évesen elkezdett érdeklődni a zene iránt. A videóból kiderül, a Republic egyik slágere már gyermekkorában teljes extázisba hozta az énekespalántát.

Pál Dénest már sokféle szerepben láthattuk a Sztárban sztárban, most azonban azt is megmutatat milyen volt cuki kisfiú korában. Az énekes, már akkor kieresztette a hangját és szülei azonnal felfigyeltek a tehetségére.

Fogyatékkal élő gyermeknek adtak ajándékot a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-fogyatekkal-elo-gyermekeket-ajandekoztak-a-sztarok-lola-horanyi-juli-antal-timi-verraszto-evelyn.htmlLola, Horányi Juli, Antal Timi, Verrasztó Evelyn, Puskás Peti és Vajda Attila együtt énekelte a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű gyermekdalt egy jótékonysági Mikulás-rendezvényén. A sztárok fogyatékkal élő fiataloknak kedveskedtek ajándékaikkal, akikhez a Mikulás ezúttal tényleg rénszarvasháton érkezett. TV + Sztárok--Nagyobb lakást szeretne? Az állam is segít!http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20151207-nagyobb-lakast-szeretne-az-allam-is-segit-1.htmlGondolta volna, hogy az állam akár több millió forinttal is hozzájárulhat egy lakás megszerzéséhez? Ráadásul semmilyen trükkre vagy varázslatra nincsen szükség. Az OTP Bank megmutatja, mire kell figyelned és hogyan vehetsz igénybe minél több támogatást. HirdetésFluor Tomit levetkőztették http://www.life.hu/sztarok/20151207-fluor-tomi-rappert-levetkoztettek-a-weelhello-frontembere-nem-akart-villantani.htmlA rapper életében először „vetkőzött" le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a Tomit. TV + Sztárok--Vajna Timi:"Nem rendelkezhetek Andy vagyona felett"http://www.life.hu/sztarok/20151207-vajna-timi-vilagsztar-macijara-palyazott-egy-jotekonysagi-arveresen.htmlVajna Timi a Fogadj örökbe egy macit jótékonysági árverésre látogatott el, ahol egy-egy sztár macijára lehetett licitálni. Andy Vajna felesége ennek kapcsán azt is elárulta, nem rendelkezhet férje vagyona felett. TV + SztárokOrigoBódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151206-bodi-sylvi-a-karolina-szigeteken-nyaral-meses-viz-alatti-fotot-posztolt.htmlA modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla. TV + SztárokOrigoLinczényi Márkó, a Hungary's Got Talent ítésze: "Nem vagyunk biodíszlet"http://www.life.hu/sztarok/20151205-linczenyi-marko-a-hungary-s-got-talent-itesze-szerint-ok-nem-biodiszlet.htmlA Hungary's Got Talent sármos zsűritagját a backstage-ben faggattuk. Csak nekünk elárulta, hogy ma este sem fogja véka alá rejteni a véleményét egy-egy produkció kapcsán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.