Hűha! Öltözködés közben fotózta le szerelmét Rékasi Károly

öltöző színész öltözködés Pikali Gerda Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő képet posztolt a színész Pikali Gerdáról, akit éppen öltözködés közben kapott lencsevégre.

Rékasi Károly, akit talán újra meg kell műteni, azt akarta megmutatni a fotóval, milyen körülmények között készülődnek néha a művészek a színpadra lépés előtt, mert ő felháborítónak tartja.

Helikopterezők, celeb jelöltek, figyelem! Új valóságshow indulhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-jon-a-valo-vilag-powered-by-big-brother-reality-valosagshow.htmlAz RTLII a televíziós reality fogalmát új szintre helyezi 2016-ban, ugyanis minden idők legsikeresebb hazai valóságshow márkája, a ValóVilág a ig Brother alapjain indul újra „ValóVilág powered by Big Brother” néven. TV + Sztárok--Cukifaktor! Így énekelt kisfiúként Pál Déneshttp://www.life.hu/sztarok/20151207-pal-denes-a-tv2-voice-es-a-sztarban-sztar-masodik-evadanak-gyoztese-gyermekkori-videot-mutatott.htmlA Voice és a Sztárban sztár második évadának győztese már 6 évesen elkezdett érdeklődni a zene iránt. A videóból kiderül, a Republic egyik slágere már gyermekkorában teljes extázisba hozta az énekespalántát. TV + Sztárok--Fogyatékkal élő gyermeknek adtak ajándékot a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-fogyatekkal-elo-gyermekeket-ajandekoztak-a-sztarok-lola-horanyi-juli-antal-timi-verraszto-evelyn.htmlLola, Horányi Juli, Antal Timi, Verrasztó Evelyn, Puskás Peti és Vajda Attila együtt énekelte a Hull a pelyhes fehér hó kezdetű gyermekdalt egy jótékonysági Mikulás-rendezvényén. A sztárok fogyatékkal élő fiataloknak kedveskedtek ajándékaikkal, akikhez a Mikulás ezúttal tényleg rénszarvasháton érkezett. TV + Sztárok--Fluor Tomit levetkőztették http://www.life.hu/sztarok/20151207-fluor-tomi-rappert-levetkoztettek-a-weelhello-frontembere-nem-akart-villantani.htmlA rapper életében először „vetkőzött" le a tévében – a Készhelyzet műsorvezetője, Hajós András meg is jegyezte, hogy ennyire kevés ruhában még soha nem láthattuk a Tomit. TV + Sztárok--Disznók lelkével is foglalkozna Molnár Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20151207-molnar-aniko-allatokon-segitene.htmlMolnár Anikónak nagyon fontos az állatok lelkivilága. Nagyjából százmillió forintra lenne szüksége, hogy úgy menthessen négylábúakat, ahogy szeretne. TV + SztárokOrigoBódi Sylviről ilyen csodás kép még nem készült – Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151206-bodi-sylvi-a-karolina-szigeteken-nyaral-meses-viz-alatti-fotot-posztolt.htmlA modell oxigénpalack nélkül merült alá egy csodálatos helyen, hogy újabb tökéletes kép készüljön róla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.