Így készül a kubai csődörburger VV Cristofel módra

hamburger főzés VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ kubai csődöre online főzőműsort indított a Youtube-on, amelynek első fogása a kubai csődörburger névre hallgat.

Ősztől bezárt az a szabadtéri hely, ahol VV Cristofel pincérként dolgozott. A Való Világ nőverő kubai csődöre azonban nem keseredett el, és a pornó helyett valami egészen másba vágott bele: netes főzőműsort indított. A videóra először a Bors figyelt fel. Íme, VV Cristofel hamburgere, ahogyan ő szereti:

Hű, de kínos! Főzés közben égette meg péniszét Jamie Oliverhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-fozes-kozben-egette-meg-peniszet.htmlMeztelen szakácsnak lenni nem csupán kiváltság, hanem nagyon veszélyes is. A britek kedvenc sztárséfje megosztotta élete legszörnyűbb főzés közben történt élményét. TV + Sztárok--Csúfosan lebőgött VV Cristofel a Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151113-vv-cristofel-az-rtl-klub-a-hungarys-got-talent-adasaban-csufosan-lebogott.htmlIsmerős arc bukkant fel a tehetségkutató kulisszái mögött, a balhés srác kis társával énekelt, de bár ne tette volna!TV + Sztárok--Gyurcsány Ferenc főzéssel lazíthttp://www.life.hu/sztarok/20140306-gyurcsany-ferenc-fozessel-lazit.htmlA Life.hu A politikus is ember című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Gyurcsány Ferencet, egykori miniszterelnököt, jelenleg a Demokratikus Koalíció elnökét.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKözmunkásként dolgozik Cristofel http://www.life.hu/sztarok/20150716-cristofel-az-rtl-klub-valovilag-egykori-sztarja-kozmunkas-lett.htmlAz RTL Klub egykori valóságshow-sztárja a napokban kezdte meg a rá kirótt 300 óra közmunka letöltését.TV + SztárokOrigoPszichothrillert csinált a főzésből az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20130319-erdohegyi-brigitta-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-pszichotrhrillernek-nevezte.htmlMég mindig nem jeleskedik túlzottan a konyhában Erdőhegyi Brigitta, de most csak egy vendég akadt ki a vacsoráján. A héten a második esélyt kapott celebek próbáltak meg főzni a Hal a tortán című gasztro-realityben.TV + SztárokKiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/sztarok/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.