valóvilág pornó VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristofel most még csak pincérkedik, de úgy érzi, még elég fiatal ahhoz, hogy kipróbálja a pornózást. Állítólag van esélye a szakmában. 

A kubai csődör most még pincérkedik egy ismert pornóproducer éttermében, de tervezi, hogy elindítja karrierjét a szexiparban. Főnöke szerint a srácnak minden esélye megvan arra, hogy sikeres legyen. ,,Huszonöt éve dolgozom a pornós szakmában. Pultosként sem csalódtam benne, de beszélgettünk arról, hogy igazából a pornóiparban lenne a helye. El tudom képzelni, hogy ő lesz a világhírű Rocco Sifredi méltó utódja. Cristofel jóképű, magas, alkatilag tökéletes, vagyis simán a helyébe léphet, ha tehetséges lesz a műfajban, főként, mert őt aztán a kamerák tényleg nem zavarják. Nemsokára castingoljuk, felveszünk vele egy rövid próbafelvételt, ahol kiderül, mit tud" – mondta a Blikknek Gian Franco.

Forrás: Facebook/VV Cristofel

Cristofel is nagyon örül ennek az új lehetőségnek, és nem látja akadályát annak, hogy egy új területen is kipróbálja magát. ,,Huszonkét évesen miért ne szexelhetnék nyilvánosan? Jobban is keresnék, szóval örömmel vágok bele a pornózásba" – mondta nemrég a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.