Rajongók, figyelem! Jön a Violetta utolsó évada

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
film sorozat Violetta évad Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sorozat befejező, 3. évada január 18-tól új részekkel jön a Disney Csatornán.

Violetta ebben az évadban eleinte nagyon boldog, hiszen olyan dalokon dolgozhat, amiket imád, ráadásul Leónnal is jól megvannak. Ám felbukkan a gyönyörű és okos Priscila, akibe German teljesen belehabarodik, és a nő egy véletlen felfedezéssel önkéntelenül is a feje tetejére állítja a család életét. Ráadásul Violettának Ludmila mesterkedéseivel is meg kell birkóznia, a cselszövő lány ugyanis a helyére pályázik a bandában - áll az évad leírásában - írja az Origo.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Új szereplők is felbukkannak, a tévéző kislányok Priscilán kívül megismerhetik Clementet, egy francia milliomos fiát, aki mindenáron be akar kerülni a stúdióba, illetve egy mexikói lányt, aki beleszeret Leónba. Az új Violetta-részek január 18-tól, hétfőtől minden hétköznap 18 órakor a Disneyn futnak, az I Love Violetta új részei péntekenként este 7-től vannak a képernyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.