Molnár Andi szakított, és más férfit szeret

Forrás: Sportklub -
Molnár Andi szerelem tánc erdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű táncos és görög származásű párja három év után szakítottak. Az újabb szerelem pedig sokkal hamarabb megérkezett Molnár Andi életébe, mint gondolta. 

"Mindent megtettünk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat, de nem sikerült. Mindketten éreztük, hogy nem egy irányba halad az életünk. Szép lassan megfogalmazódott bennünk, hogy vége van" – mondta a Borsnak előző kapcsolatáról Molnár Andi, aki azóta újra szerelmes lett.

Forrás: Sportklub

"A tánc hozott össze minket, ugyanis a párom a barátaival egy esküvői meglepetésre készült, és engem kértek fel koreográfusnak. Talán nem sértődik meg, ha azt mondom, nem nagyon ment neki a tánc – nevet nagyot Andi –, így magánórákat vett tőlem, és ahogy a tánctudása csiszolódott, úgy mi is egymáshoz. Azt hittem, nem tudok elszakadni a belvárostól, de elég könnyedén ment a váltás. Nagyon jól érzem magam, hogy külső kerületbe költöztünk, és egy szép erdőre látunk" – mesélte lelkesen Andrea, aki hamarosan szeretne visszatérni a képernyőre.

Molnár Andi lement nekünk spárgába

Jógaórára invitáltuk a csinos táncost, ám ő igazi eminensként túlteljesített minden gyakorlatot, és a tökéletes ászanák után megmutatta, milyen hajlékony. Nézd meg róla a képeket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.